2013/09/17

bathroom & bedroom

remontti alkaa olla meillä aika loppusuoralla, muutamat pikkujutut ja saunan lauteet vaan enää puuttuu! toivoisinkin et viikonloppuna voitaisiin pitää jonkinlaiset pirskeet täällä, mutta saa nähdä onko täällä perjantaihin mennessä vielä valmista. nyt laitankin muutamia kuvia melkein valmiista kylpyhuoneesta.


makkariin oon myös tehnyt uudistuksia, maalasin meidän sängyn harmaaksi kun se oli ennen tummanruskea. hankin myös pyöreän maton, tietokonepöytä vaihtoi paikkaansa ja nyt mulla ei oo onneks makkarissa enää mitään turhia huonekaluja :) tänään kans tuli koirille uudet pedit mutta niihin varmaan pitää tehdä jossain vaiheessa uudet päälliset, nykyiset on aika tylsän näköiset.


10 kommenttia:

 1. Hienosti oot makkarin sisustanut, oispa itelläki ees vähä sisustussilmää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! mää olisin koko ajan keksimässä kaikkee uutta ja kivaa mut loppuu kämpästä neliöt kesken :D

   Poista
 2. Miina tää sun koti on aivan ihana <3 Jaksaisinpa itsekki sisustaa, oon niin laiska että tyydyn vähään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää voin tulla sisustaa teillekkin kun mulla loppuu meillä neliöt ja ideoita olis liikaa :-D!

   Poista
 3. onko jätkälläs mitään sanan sijaa tuohon sisustukseen vai miksi kaikki on niin prinsessamaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kysynkin välillä mielipidettä että mitä hankitaan meille mutta yleensä vastaus on en tiedä, päätä sää niin oon aikalailla valinnut kaikki ite. Harri on kyllä valinnut pinta materiaaleja tms esim meidän kylpyhuoneeseen :)

   Poista
 4. http://fucking-dd.blogspot.fi/2013/06/new-living-room.html <-- mistä olet ostanut lattialla olevan säilytyslaatikon jossa lukee magazine?

  VastaaPoista