2012/11/30

Rakennekynsien teko

Multa oli pyydetty postausta kynsien teosta ja nyt sain sit aikaiseks tehdä postauksen kun sain muuton jälkeen taas tehtyä kynnet :) Oon käynyt koulussa rakennekynsikoulutuksen, tarvikkeet oon tilannut sannatarasta. Oon pääasiassa tehnyt kynsiä vaan itelleni ja parille kaverille eli en oo vielä mikään mestari tekemään kynsiä, mut tässä nyt kynsien teko-ohjeet tälläsiin pinkkiin+timantti kynsiin!

 1. Pese kädet ja hio kynnen pinnat pehmeällä kynsiviilalla. Appelsiinitikulla tökitään sitten kynsinauhat pois edestä. 

2. valitse oikean kokoiset tipit ja liimaa ne tippiliimalla.

3. Leikkaa tippileikkureilla kynnet oikean mittaisiksi ja laita tipin ja kynnen rajalle Primer. 

4. Viilaa tippien raja pois näkyvistä ja samalla tipit sen muotoisiksi kun haluat. Viilaa kynnet niin mattapintaiseksi ettei siinä kiillä mikään kohta koska sitten geeli ei tartu joka kohtaan. Puhdista kynnet kynsien puhdistusaineella ennen kun laitat geeliä.

5. Laita ohut kerros pohjageeliä koko kynnelle ja laita uuniin 2 minuutiksi.

6. Laita kynnelle paksumpi kerros rakennegeeliä ja laita taas uuniin 2 minuutiksi.

7. levitä pinkki geeli aina yhdelle sormelle kerrallaan ja laita 10 sekunniksi uuniin. Sitten kun kaikissa kynsissä on geeli, laita vielä kaikki kynnet uuniin 2 minuutiksi.

8. Sitten laitoin timantit yksi kerrallaan pinseteillä yhdelle kynnelle :) tän jälkeen kaikkiin kynsiin viimeistelygeeli jota pidetään uunissa kolme minuuttia. timanttien päälle geeliä sai laittaa reilusti että kynsi olisi mahdollisimman tasainen ja timantit pysyy paremmin kiinni.

9. Lopuks sitten puhdista kynnet puhdistusaineella, laita kynsinauhojen päälle kynsiöljy ja sitten vielä käsirasva!

Tässä sit vielä kynnet ihan valmiina :)

9 kommenttia:

 1. Nyt jäi kyllä parit vaiheet välistä ja huhhu kun jätät noi pitkiks.. !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein postauksen aika kiireellä niin oon varmasti unohtanut joitakin vaiheita. Tykkään itse pitkistä kynsistä :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Tilasin ite vasta ebaysta alotuspakkauksen, mutta en saa uunia tilattua : ( kun toi värigeeli laitetaan, laitatko kaikki kynnet siis 10sec uuniin vai vaan sen yhen? Ja miten noi timantit pysyy kynnellä paikallaa sen ajan et niiden päälle laitetaan viel geeli, onks niis itessää joku liima vai hä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa määkin koitin tilata uunia ebaysta mut ei oikeen onnistgunu :s laitan aina koko käden 10sec kun se on helpompaa laittaa koko käsi sinne kuin et taiteilee yhden sormen kans :DD timantit pysyy kun siinä on se rakennegeeli alla niin ne tarttuu siihen. :)

   Poista
 3. Oijoi upeet ja toi timanttisormi vaude <3 !!

  VastaaPoista
 4. Ei taida kestää viikkoa pidempää ehjänä sun kynnet? Kannattaa laittaa lyhempi tippi ja odottaa, että oma kynsi kasvaa pidemmäksi tai harjoitella muotilla tekoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluan pitää näin pitkiä kynsiä ja huollan ne myös sitten useammin. omat kynnet ei vaan tuosta kasva pidemmäks vaikka on ollutki pitempiä taukoja ilman rakennekynsiä

   Poista
 5. Eikun laita lyhemmät tipit ja anna kynnen kasvaa geelin kanssa. Kyllä sunkin omista kynsistä saa pitkät sillätavalla :)

  VastaaPoista