2017/10/09

DUMLE MOKKAPALAT

Viime aikoina olen taas innostunut leipomaan ja kokeilemaan uusia juttuja. Yksi uusista kokeiluista oli nämä äärettömän hyvät Dumle-mokkapalat! Olen viime aikoina hiukan innostunut leipomaan kaikkia hyviä leivonnaisia ja tänäänkin kun tulin salilta kotiin niin H oli valmistanut meille pullia! Herkut ei todellakaan lopu meiltä nyt kesken, mutta mikäs sen parempaa kuin viettää maanantai iltaa sohvalla lämpimän kaakaon ja herkkujen kera. Sateisina päivinä on ihan kiva höllätä vaan ja herkutella, vaikkei olekaan viikonloppu. Tässä kuitenkin Dumle-mokkapaloihin ohje, jonka bongasin Fazerin sivuilta!

Pohja: 

200 g voita
4 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa

Päällys:

1 dl kuohukermaa
1 pussi dumle namusia
 2 rkl vahvaa kahvia
reilu desi tomusokeria
koristeeksi nonpparelleja

- Sulata rasva. Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita sitten kaikki pohjaan tulevat aineet keskenään ja kaada pellille. Paista 200 asteessa, n. 15 minuuttia.


- Anna pohjan hetki jäähtyä ja valmista päällynen. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon dumle karkit. Kun suklaat ovat sulaneet, lisää joukkoon tomusokeri ja kahvi. Laita päällynen pohjan päälle ja ripottele päälle nonpparellit. Anna kuorrutteen hetki jäähtyä!

8 kommenttia:

  1. Näyttää ihan superherkullisilta ja tuo kuva on todella kaunis, ihanan jouluinen jotenkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä super herkkua! Ehkä mää vähän jo fiilistelen joulua ja alan tekee tällaisia jouluisia asetelmia näihin kuviin! :D

      Poista
  2. Voi miten söpöjä, tekisi mieli kyllä testata!

    VastaaPoista
  3. Näyttää ja kuulostaa hyvältä ! Noita erilaisia versioita varmasti esim pätkiksilläkin voisi kokeilla.. :)

    ~Finnlandsnorsk~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuota voisi kyllä hyvinkin kokeilla! :)

      Poista