2017/10/06

UUSIMPIA HANKINTOJA

Heippa ja kivaa perjantaita! Hassua, että taas on viikonloppu, jotenkin aika menee tosi nopeasti. Menin keskiviikkona käymään Jyväskylässä ja otin mukaan toisen shoppailuhullun nimeltä Sini ja lähdettiin viettämään kunnon shoppailupäivää, jota tulee harvemmin enää tehtyä! Kierreltiin kauppoja varmaan kolmen tunnin ajan ja löydettiinkin molemmat kivoja uusia vaatteita. Nyt eilen kävinkin taas vaatekaappiani läpi ja keräsin sellaisia vaatteita pois, jotka meinaan viedä lähiaikoina kirppikselle myyntiin. Nyt kuitenkin ajattelin esitellä täällä mitä kaikkea olenkaan hankkinut!

Okei täähän ei oo mikään uusi ostos, mutta pakko silti laittaa tämä tähän listalle! Tämä "blogimatto" siis tuli meillekin viime kuussa, kun laitoin makkarin sisustuksen uusiksi. Olen tykännyt tästä Tanger-matosta todella paljon ja olenkin vannoutunut nukkamattojen käyttäjä, mutta tämä on tosi kiva, kun matossa on vähän kuviotakin! Sen lisäksi olen myös alkanut hankkimaan uusia vilttejä, kuten kuvassa näkyvä vaaleanpunainen versio, jonka äitini kutoi minulle! Kiitokset vaan mammalle, voisin ottaa näitä vaikka minkä värisenä!

Olohuoneeseen kaipasin myös jo vähän talvisempaa tunnelmaa ja sinne löytyikin lisää karvatyynyjä ja karvaviltti. Kaikki pörröinen vaan vetää mua puoleensa, en tiedä mikä siinä on :D Ruskeat karvatyynyt löytyi H&M Homesta ja viltti Jyskin alesta.

 Off-shoulder neuleet ovat nyt rantautuneet kauppaan ja itsekin aloin heti himoitsemaan tällaista neuletta. Muutenkin olen ollut todella surkea neuleiden löytäjä, aina neuleet on joko olleet liian kireitä, liian suuria tai sitten liian kovia. Metsästinkin tällaista neuletta jo viime viikolla Kouvolassa, mutta kaikki omat koot oli loppu, tai sitten muut neuleet oli sellaisia että, ne näytti päälläni isolta säkiltä. Onneksi kuitenkin nyt myöhemmin löysin Bikbokista tämän ihanan neuleen, joka oli heti pakko kiikuttaa kassalle!

Sitten vielä muutama uusi paita, joista kaksi on hankittu kirpparilta! En ole koskaan ollut kauhean kova käymään kirppareilla, mutta nyt kirpparilta löytyi tuo pinkki treenipaita ja tuo leopardikuviollinen off-shoulder paita! Bikbokista löytyi myös tuo crop-mallinen pitsitoppi.



5 kommenttia:

  1. Asia mitä jäin postauksen päätteeksi himoitsemaan oli puputossut :'D

    ~Finnlandsnorsk~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on kyllä söpöt! harmi kun olen ostanut ne cubukselta varmaan vuosi sitten niin niitä ei luultavasti myydä enää!

      Poista
    2. Täällä sama juttu! Pupu tossut vei sydämen!!

      Poista