2017/10/18

MUN IHAN NORMIPÄIVÄ

Usein blogin kuvia varten tulee tehtyä kaikenlaisia valmisteluja, kuten tavaroiden asettelua ja ns. "kuvien lavastamista". Itsekin teen tätä lähes jokaista blogin kuvaa varten, koska tykkään julkaista blogiini pelkästään kauniita kuvia, jotka sopivat blogini ulkoasuun ja teemaan. Nyt kuitenkin kun ajattelin kirjoitella teille myday-postausta, mutta ajattelin toteuttaa sen ihan vaan niinkuin asiat oikeasti ovat! Ei mitään hienouksia, ei tavaroiden asettelua, ei mitään erikoista blogielämää, vain ja ainoastaan ihan tavallinen arkipäivä jonka voisin viettää ihan ilman blogikuvailujakin! Tämä saattaa kuulostaa nyt monen mielestä todella tylsältä, mutta välillä tykkään toteuttaa näitä postauksia niinkuin "ennen vanhaan", ennen kuin kaikki kuvat olivat aivan täydellisiä ja tarkkaan mietittyjä!


8:16 Herään ekan kerran ja otan puhelimen laturista. Katson kelloa ja päätän jatkaa vielä hetken nukkumista.

9:19 Herään uudestaan kun nään ihan kummallisia unia. Jään kuitenkin sänkyyn löhöilemään ja katson puhelimeen tulleet viestit ja snäpit.

9:40 Okei, nyt on pakko nousta etten jää sängynpohjalle koko päiväksi! Päästän koirat ulos ja menen hampaiden pesulle.

9:54 Aamupalaksi ruisleipää ja vadelmakeittoa. Vetäisen jalkaani pitkät villasukat ja menen syömään aamupalaa sänkyyn. Ikkunasta näkyy hirveä sade ja mietin viitsinkö lähteä vielä koirien kanssa ulkoilemaan.. Babar tuijottaa tiiviisti myös sängynvierellä samalla kun syön aamupalaa :D

10:00-10:33 Meikkaan, laitan hiukset ja laitan Tiialle viestiä lähtisikö se mun kaveriksi salille. Alankin sitten hinnoittelemaan muutamia kirppiskamoja ja siivoamaan.


11:21 Pölyt pyyhitty, lattiat imuroitu ja pesty, sekä tavarat laitettu paikalleen. Pakkaan kirppiskamat ja salikamat mukaani ja lähden raahautumaan autolle päin.

11:51 Kirppispöytä täytetty ja menen koneen kanssa odottelemaan kahvilaan hetkeksi ennen kun lähden salille. Kirjoittelen postausta valmiiksi ja nappaan muutaman kuvan tätä postausta varten.

12:47 Postaus kirjoitettu ja muutamat kuvat muokattu. Pienten rupattelujen jälkeen lähden vihdoin sinne salille!

13:57 Selkä, olkapää ja ojentaja treenattu! Sitten pyörähdän vielä nopeasti kirpparilla Tiian kanssa.


14:19 Vihdoin kotona! Teen äkkiä ruokaa ja jämähdän sohvalle katsomaan Possea telkkarista. Koirien lenkki kuitenkin koko ajan muistuttelee mielessä ja mietin kerkeäisinkö käymään lenkillä tässä välissä..

15:18 Kävelen koirien kanssa järjettömässä tuulessa ja heitän koirat takaisin kotiin ja lähden kurvaamaan kohti jäsenkorjaajaa!

18:04 Jäsenkorjauksesta selvitty ja huomaankin että puhelimeeni on tullut viestejä. Kurvaan äkkiä kotiin, ruokin koirat ja lähden sitten treffaamaan Essiä ja Susaa!


18:30-20:00 Tyttöjen kanssa vietetty aikaa yllättäen pitsalla, kauppoja kierrellen ja autolla ajellen! Kävn kans nappaamassa postista Amanda B:n paketin, missä tuli vaaleanpunainen roskis ja vessaharja.

20:00-23:00 Loppuillan vietän rennosti sohvalla ja muutaman pussin pohjalla olevan irtokarkin kanssa. Katson telkkarista ensin Maajussille morsiamen, käyn välillä laittamassa itseruskettavaa ja sitten menen makkariin katsomaan vielä leffaa ennen nukkumaanmenoa.


2 kommenttia:

  1. Super kiva tää postaus! Jotenkin sitä aina järkyttyy, kun tajuaa ettei pienet koirat tarvitse sitä lenkkeilyä niin paljon. :D Meillä käydään lenkillä kolmesti päivässä ja yhdellä kerralla ollaan minimissään puolesta tunnista neljäänkytä minuuttiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Inka! :) Meillä koirat onneksi pääsee ulkoilemaan tarhaankin monesti päivän aikana, mutta lenkille ne ei kovin mieluusti lähde jos ulkona on kylmä tai huono keli :D

      Poista