2020/10/05

30TH BIRTHDAY PARTY

 

Kurkkaus vielä lomaviikolle jolloin vietettiin rento viikonloppu keskellä metsää kaveriporukalla kun juhlittiin H:n kolmekymppisiä! Ihan hassua ajatella, että nyt aletaan jo viettämään kaikkien kolmekymppisiä kun tuntuu, että just hetki sitten ollaan vietetty niitä parikymppisten synttäreitä hahah. Omiin pirskeisiin on vielä pari vuotta aikaa, mutta olen tietty jo ehtinyt vähän suunnitella millaiset juhlat järjestäisin!

Näissä synttärisuunnitelmissa tuli ihan pari muuttujaa ja Italian villa vaihtui mökkiviikonloppuun Konnevedellä. Synttäreillä mm. järjestettiin aika epämääräiset Olympialaiset, paljuiltiin ja käytiin myös keskellä yötä uimassa järvessä! Vaikka jouduttiinkin vaihtaa tähän vaihtoehto B:hen niin oli kiva viettää lepponen mökkiviikonloppu, joka sopi itselleni ainakin todella hyvin! Muutenkin oma bilehile vaihe alkaa olla selkeästi takanapäin ja vietän mieluummin tällaisia viikonloppuja kavereiden kanssa kuin vaikka lähtemällä baarikierrokselle. 

Viime viikonloppu taas meni hoidellessa pääasiassa muutamia juttuja, kävin laittamassa mökin talvikuntoon ja samalla vähän haaveilin, että ensi kerralla mökille tullessa aloitettaisiin pieni mökkiremppa. Muuten oikeastaan käytiin vain nappaamassa viimeiset syksyiset kuvat ennen kuin kaikki lehdet on varisseet pois puista. Jotenkin olen ollut tosi fiiliksissä tästä syksystä ja on ollut kivaa, kun on ollut energiaa kaikkiin omiin juttuihin eikä sitä perus kaamosmasennusta joka on tullut usein syksyn aikaan. Toivottavasti tää fiilis pysyis vielä nyt marraskuun räntäkelit saapuu ja päivät pimenee!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti