2020/10/22

SYKSYN KUVIA PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ


Long time no brown eyes! Ne jotka on seuranneet tätä blogia jo 2011 vuodelta niin muistaa ehkä, että käytin nuorempana jatkuvasti ruskeita piilareita. Tykkään kyllä edelleen ruskeista silmistä mutta nyt nämä piilarit ei tule ihan jokapäiväiseen käyttöön! 

 Ihasteltiin ruskaa kun vietettiin möksä viikonloppua Konneveden perukoilla! Edelleen ihmettelen miten lämmin ja hyvä keli meille sattuikaan, nyt kun saa taas kyyhöttää visusti viltin alla sohvalla kun ulkona sataa välillä räntää ja välillä vettä. 

Lisää ruskakuvia omilta kotihoodeilta, niin kivat värit! 

Meidän mökkiviikonloppuun kuului niin uimista järvessä, paljussa lillumista mutta myös vähän soutelua!

Parin viikon takainen sisustusreissu jossa kierrettiin vähän erilaisia sisustusliikkeitä! Itselleni ei tarttunut muuta matkaan kuin Pontsolle uusi lelukori mutta sain niin paljon uusia sisustusideoita joita olisi ihana päästä toteuttamaan!

Nyt olen alkanut ottamaan palautumishetkiä jokaiselle päivälle ja pyrinkin joka aamu viettämään puolen tunnin laiskotteluajan ennen töihin lähtöä. Niin kiva viettää vähän hitaampia aamuja.

Sisustusreissulla poikettiin myös vaatekauppaan ja nyt vähän harmittelen, kun en ostanut tuota perus kauluspaitaa. En yleensä raaski ostaa mitään mun "ikuisuus ostoslistalta", koska jotenkin vitkuttelen normaalien/perus vaatteiden ostamista vaikka niitä juurikin tarvisi useassa asussa :D 

Ja mä niin haaveilen saavani vielä joskus tuollaisen apinavalaisimen!

Kuvaushommat done! Viime aikoina töissä mulla on ollut paljon kuvausjuttuja, somesisällön suunnittelua ja paikasta toiseen juoksemista.

Sunnuntaina yritettiinkn mennä kahvilaan näpyttelemään koneella (tämäkin postaus oli tarkoitus julkaista silloin) mutta 10 vuotta vanha Macbookini ei suostunut millään lataamaan yhtään kuvaa vaan oli järjettömän jumissa kokonaisen tunnin verran. Pitäisi ehkä alkaa miettiä uuden läppärin hankintaa?

Sali peilipose ja hissi peilipose! Nyt olen saanut käytyä salilla pari kertaa viikossa, joka on ollut selkeästi parempi, kun viime keväänä kävin helposti 5 kertaa viikossa ja se tuntui vähän liialliselta. Vähempikin siis riittää ja salin lisäksi tulee kuitenkin liikuttua muillakin tavoilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti