2020/11/04

VIIME AIKOINA OLEN..

.. nukkunut yhtenä aamuna kaksi tuntia pommiin, niin että herätyskello on soinut lähes taukoamatta koko sen kahden tunnin ajan enkä ole älynnyt sitä ollenkaan! Vaudhikkaan töihin lähdön jälkeen onneksi oli ihan rauhallinen päivä edessä.

.. ikävöinyt niitä vanhoja kunnon bloggausaikoja.

.. miettinyt miten saada enemmän kirjoiteltua tekstiä tänne ja Instagramin puolelle. En jotenkin osaa nykyään kirjoitella mitään muutakuin jotain pintapuolista juttua elämästäni vaikka samalla haluaisin olla mahdollisimman avoin ja kirjoitella just sitä mikä tuntuu parhaimmalta. Nyt kuitenkin jotenkin tekstin tuotossa on tullut täys stoppi varsinkin Instagramin puolella ja sinne tuntuu jotenkin epäluonnolliselta kirjoitella omia kuulumisia tai pitempiä tekstejä..? 

.. ollut niin fiiliksissä kun syksyllä on saanut kiinni omista rutiineista. Unta vähintään 8 tuntia yössä, 4-5 kertaa päivässä syömistä, 3-6 kertaa viikossa liikuntaa. Jotenkin oma arki rullaa paljon helpommin kun perusasiat on kunnossa ja pitää huolen itsestään! 

.. suunnitellut jo vähän tulevaa joulu vaikka en ole vielä ollut kovinkaan joulufiiliksissä! Joulukuusi pitäisi ehkä pystyttää tulevana viikonloppuna tulevia kuvauksia varten mutta muuten en oikeastaan vielä jaksaisi laittaa joulukoristeita kotiin vaan odottaa sitä ensilumea milloin yleensä tulee se eka joulufiiliskin :-) 43 päivän päästä kuitenkin lähdetään taas viettämään joululomaa perheen kanssa Leville, can`t waaait! 

 .. miettinyt myös pikkujouluasuja kun tällä kertaa niitä on luultavammin kahdet tulossa. Toisessa on teemana elokuva/tv-tähdet ja siihen mulla olikin jo asu mietittynä, kunhan vaan kaikki rekvisiitta ehtii tulla postissa perille! 

 .. viettänyt koti-iltoja katsomalla useita jaksoja Kardashianeita.

.. haaveillut uudesta projektista ja toivonkin nyt, että tuo projekti päästäisiin aloittamaan alkuvuodesta! 

 .. ollut ihmeen fiiliksissä marraskuusta ja pimenevistä illoista. Toivottavasti fiilis pysyisi myös vaikka koko ajan tulee pimeämpää ja välttyisin tylsältä kaamosmasennukselta.

 .. hiukan kyllästynyt salilla treenaamiseen ja tykästynyt enemmän kotitreeneihin. Pamela Reifin Youtube videot on vaan parhaita! 

..  viettänyt siskopuolien kanssa Halloweenia katsomalla neljä ensimmäistä Potter-leffaa ja herkutellut hamppareita, vohveleita ja välipalaksi vielä karkkia ja sipsiä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti