2020/11/09

VIIKONLOPPU KOUVOLASSA JA REPOVEDELLÄ

 

Viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa edes jossain reissussa, nimittäin moikkaamassa äitiä! Vaikkei Kouvola olekaan mikään matkakohteiden ykköspaikka niin on jotenkin kiva mennä viettämään rentoa perheaikaa viikonlopuksi. Lauantaina käytiin retkeilemässä Repoveden kansallispuistossa, joka on kyllä niin nätti paikka! Onneksemme marraskuun aurinko pilkotteli tavallisen räntäsateen sijaan, joten napattiin eväät mukaan reppuun ja kierrettiin reilu 6 kilometrin lenkki ja välillä tietty pidettiin muutamat kuvausbreikit. 

En ole mikään kauhean innokas reippailija eri kansallispuistoissa koska ne muistuttavat herkästi toinen toistaan. Repovedellä on kuitenkin kiva kun löytyy niin siltaa, korkeaa kallionäköalaa, järven vieressä käyskentelyä ja loppuun vielä lossilla kulkemista. Evähetkille löytyi myös useampi notskipaikka!

Muuten meidän Kouvola visiittiin ei kuulunut sen kummempia - herkuttelua juustoilla ja viinillä, päikkäreitä, saunomista ja leffahetkiä. Kiva viettää rennompi viikonloppu kun viime aikoina tuntuu, että olen palautunut jotenkin huonommin enkä ole samalla tavalla levännyt kuin yleensä. En tiedä yrittääkö joku kaamosmasennus hiipiä, hope not!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti