2013/04/30

Vanhoja heppakuvia

Mää istuskelen nyt kotona kipeenä ja inhottaa olla koko aika sisällä ku olis kauheesti muutaki tekemistä :-( Kattelin huviks vompsun vanhoja kuvia ja hassua et vanha pappa täyttää ensi kuussa jo 20 v! äskenhän se oli vielä kymmenen vuotias pukkiponi kun se tuli mulle :) 
Vappukin alkaa tänään eikä mulla oo mitään suunitelmia, varmaan tän kipeenä olemisenkin takia ei oo oikeen intoa lähteä minnekkään.. Alunperin meijän piti vuokrata mökki vapuks mut rahat menikin sit ennemmin siihen Dubain matkaan.

2013/04/27

Tämän viikon asukuvat

MAANANTAI:
neonkeltanen paita/gina tricot
farkut/dr denim

TIISTAI:
raitapaita/h&m
farkut/dr denim

KESKIVIIKKO:
harmaa neule/mango
toppi/cheap monday
legginssit/nykistä

TORSTAI:
karvaliivi/sisters point
farkut/dr denim
valkoinen paita/guess

PERJANTAI:
pitsipaita/h&m
beiget farkut/zara

LAUANTAI:
harmaa paita/h&m
neule/h&m
farkut/dr denim

Tässä siis asuja tältä viikolta, oon ollu nyt sen 20 päivää töissä/koulussa ja eilen mulla alkokin sit kiva kurkkukipu ja välillä on tosi kipee olo.. Huomennna on se kauan odotettu vapaapäivä ja siitä en ajatellut kuvailla asukuvaa koska meinaan löhötä koko huomisen jumpsuitti päällä ! Nyt pitäis sit viikonlopun aikana kuiteskin tehdä pääsykoetehtäviä kun mulle tuli kutsu Lahteen sisustussuunittelijaks, jee!! Toivon mukaan pääsisin sinne kouluun sit mut katotaan ensin miten ne pääsykokeet menee :)

2013/04/22

220413

Heippa! Voi kun mulla olis aikaa enempi kirjotella tänne, mut nyt vedellään kiireistä viikkoa 3/3.. Sunnuntaita odotellessa koska sillon mulla onkin vihdoinkin se vapaapäivä mitä mulla ei oo nyt ollut viimeiseen kahteen viikkoon. Nappasin kuitenkin instagrammin puolelta joitakin kuvia tänne ettei tää blogi nyt ihan täysin kuolis :) Mulla on muuten tullu kauhee ikävä noita blondia hiuksia ja kattelinkin jo vähän uusia karvoja rapunzelilta mut en vaan osaa ikinä päättää et minkä värinen pää mulla olis! 

2013/04/17

Dagens

Hellurei! Tossa vähän asukuvaa eiliseltä ku olin lähössä jyväskylään kattelee vähän remppa juttuja mut sit mulla oliki töitä.. Viime viikollakaa ei ollu yhtää vapaapäivää eiikä myöskään tällä viikolla niin ei oo sit oikeen jaksannu tännekkään kirjotella mitää ku on ollu nii väsy :( Oli mulla maanantaina "omaa lomaa" koulusta kun karvaisia lapsosiani jouduttiin käyttämään eläinlääkärissä. Kohta siis iltavuoroon taas redbullin voimalla ja huomena sit aamuvuoron jälkee pääseeki siellä jyväskylässä käymää!

2013/04/11

HAIR&NAILS

nyt kävi näin, musta tuli taas brunette :-D maanantaina koulussa menin "tuhoamaan" hiukseni (niihin leikattiin POIKA_MALLI) koska aattelin et olis kiva kun olis jonkun malliset hiukset et vois olla ilman pidennyksiä. näytän nyt siis kynityltä ja ylilaihalta lyhyillä hiuksilla enkä mene kyllä ovesta ulos ilman pidennyksiä. leikkaus on kyllä kiva mutta mää en vaan opi elämään sen kans eikä se musta sovi mulle. Älkää siis leikauttako hiuksianne hetken mielijohteesta  :D! illalla sit keksin vielä kokeilla paria hiusväriä sekaisin ja tuossa sit lopputulos, mulla kyllä tuli jo ikävä sitä blondia nyyh :D eli hiuskriisien kans oon elänyt melkein koko viikon! 

eilen kuitenkin oli taas kynsien huoltoaika Eevalla ja nyt laitettiin sit vaaleanpunaista ja kultaa :) vielä pitäis jaksaa tehdä geelit varpaankynsiinkin mut laiskottaa kauheesti !

2013/04/08

Home Things..

pitkästä aikaa postausta vähän asunnonkin puolelta, nyt vihdoinkin muistin että voisin laittaa tänne ikean ostoksista kuvat ja muutenkin kuvailla kun vaihdoin vähän järjestystä kotona :-) 

mulla on ollut tuo sisustustarra jemmassa jo kohta puol vuotta mut sille ei oo vaan ollut mitään paikkaa mihin laittaa sitä. Nyt kuitenkin kun halusin laittaa makkariin tuon ison peilin kun sinne tulee niin hyvin valoa ja kun eteiseen tulee sit peilikaappi niin se olisi näyttäny hassulta kun kaks peiliä olis ollut vastakkain. Makkari on muuten nyt kiva mutta oottelen vielä valkoista mattoa ja jos meillä olis vielä yks huone enempi niin tietokonepöytä olis muualla ! 

helsingin reissulta lähti sit mukaan uudet tabletit, hopeinen hedelmäkulho, kehyksiä ja nille pidike seinälle ja sit kans lokero laskuille :-)

2013/04/07

nya tattoo

Heippa  ja anteeks viikon pituinen kirjottelutauko! Mulla on ollut kamalasti kiirettä ja keskiviikkona mulla olikin tatska-aika taas Otolla. Tuossa siis neljän tunnin tulos! oon kyllä nin mukavuudenhaluinen ihminen että toi neljän tunni kidutus oli jo vähän pitkä aika :D mutta selvisin kuitenkin ja tatskasta tuli tosi hieno :-)

2013/04/01

Tallinnan shoppailut

Kotona ollaan ! Nyt on ainakin tultu matkusteltua pääsiäisen aikana, tulihan sitä lenkkiä vedettyä Saarijärvi-Kouvola-Helsinki-Tallinna-Helsinki-Kouvola-Helsinki-Saarijärvi väliä :D Oon ihmeen innoissani kun pääsin kotiin, huomennakin saa siivota, how awesome is that!! Mut joo nyt niihin tallinnan ostoksiin, laitan ikeaostoksista sit myöhemmin juttua :) Tuo asukokonaisuus kuitenkin lähti tallinnasta mukaan, ballerinat+housut+neule. Unohdin kuvata tähän kyllä yhen paidan minkä ostin,hups.