2013/05/18

heppa jutskailuu

Heppajuttuja taas parilta päivää, Torstaina kun tulin kotiin kävin ratsastaa nopsan maastolenkin ennen kuin kengittäjä tuli. Vompsulla on varmaan meneillään joku 20v ikäkriisi koska nytkin se mukamas pelkäsi kaikkea turhaa ja sännätä pelottavien asioiden ohi täysiä tai olla menemättä niitten ohi.. :D Noh päästiin me sit kotiin ja ajattelin et huomenna mennään sitten koulurääkkiä..
Perjantaina sit ratsastin pellolla, kentän toinen pää on aika huonossa kunnossa mut onneks saadaan ens viikolla hiekka kentälle! Tarkoitus oli mennä eteen alas harjoituksia mitkä on ollut aina haasteellista. No hevosellla oli jäänyt eilinen vössötys päälle ja menimme lähinnä eteen täysiä, pää pystyssä harjoitusta. Koitin saada hevosen rauhoittumaan edes hetkeksi ja taivutin hevosta sisään ja ulos että se vähän rentoutuisi. Kun hevonen oli hetken rennosti niin lopetin harjoituksen ja mentiin rantasuoralle laukkailemaan että saa purettua johonkin energiaansa.

 Tänään sit kävin koulun jälkeen hakemassa vompsulle taas yhden synttärilahjan, Eskadronin toppaloimen! (en nyt tietystikkään voi pitää sitä kuin vasta ensi talvena mutta loimi oli niin kiva et oli pakko ostaa se :-D) Sit kävin juoksuttamassa hetken sivuohjien kanssa kentällä. Virtaa hevosessa ei ollut enää liikaa vaan liikkui ihan rauhassa liinan päässä :) Tallilla aloitettiin myös tekemään hepoille uutta kesälaidunta ja hepat olikin viime yönä ekaa kertaa pihalla kun on jo niin lämmin :-) Muuten tämä päivä onkin oikeastaan mennyt hiusten laitossa, tein tänään yhden värjäyksen, liukuvärjäyksen, suoristuksen ja hiustenleikkauksen. Nyt olis siis viimeiset asiakaspalvelupäivät koulussa tehtynä ja koko koulua jäljellä enää kaks viikkoa :) !

Haluatteko tällaisia postauksia enemmän?

9 kommenttia: