2013/05/12

Tämä viikko

Todays ouftit: Takki/h&m, Paita/gina tircot, Farkut/gina tricot, Laukku/michael kors, Balleriinat/tallinna 

Tulin kirjottelee tänne vähän tän viikon kuulumisia, tulin äitienpäiväks mammalle asuu viikoks kun mulla on täällä parit pääsykokeet. Huomenna siis lähden lahteen ekoihin pääsykokeisiin :) 
Maanantai ei menny sen kummemmin kuin koulussa ja kotona löhöillessä. Tiistaina lähettiin sit suvin ja jessikan kanssa käymään jyväskylässä kun kävin tekee taas keittiösuunitelmia ja samalla hakemassa hiusvärejä ja muita koulukamppeita. Käytiin sit kans shoppailee kodin ykköset ja muut läpi. 

Keskiviikkona töitten jälkeen suuntasinkin heti ottamaan aurinkoa takapihalle kun oli hirmu lämmin päivä! illasta sit harri tuli kotiin ja grillailtiin :) 

Torstaina meillä olikin sit työjuhla ja käytiin syömässä ja keilailemassa. Perjantaina sit piti jatkaa tuota juhlimista koulun pippaloissa yhellä mökillä. Launataina oliki sit taas aamulla töitä ja eilenkää ei jaksettu tehä mitään erikoista ja tänään lähdin sit tallin kautta tänne äitin luokse :)

3 kommenttia:

 1. Blodit hiukset sopii sulle tosi hyvin ! :>

  VastaaPoista
 2. Oot ihan älyttömän nätti! :o tulee aina ärsytys kun lukee blogeja ja sit tulee vastaan joku kaunis ja ite näyttää ihan rölliltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höpöhöpö :D ! mutta kiitos nyt kuitenkin tuskin sinä nyt mikään rölli oot!

   Poista