2015/05/29

Elossa ollaan!


Ette ikinä arvaa! Postailen mun ihan ihan omalla koneellani tätä postausta, juurikin sillä koneella mikä meillä hajosi! Kone saatiin siis vihdoin ja viimein huollettua ja sain sen takaisin viime sunnuntaina. Pahoittelut siis siitä, että en ole postannut kummiskaan viimeiseen viiteen päivään, vaikka kone onkin ollut kotona.

Muutto alkaa painaa pikkuhiljaa päälle ja sunnuntaina vaihdetaankin taas maisemaa. Mulla on ollut todella kiireinen viikko, mutta samalla aivan äärettömän mahtava! Viime aikoina olen siis ollut koko ajan menossa, koiratkin jäivät nyt viime viikonloppuna jo Saarijärvelle hoitoon. Olen nyt siis viettänyt aikaani mm. piknikillä, koulussa, töissä, pakannut kotona, pessyt pyykkiä minkä kerennyt, käynyt vähän liikaa taas shoppailemassa, käynyt istuskelemassa terassilla, viettänyt kaverien  kanssa leffailtaa, lähtenyt extempore reissulle keskellä yötä Pönttövuoreen etsimään kummituksia, lähdettiin myös seikkailemaan Nurmijärven hylätylle sairaalalle keskellä yötä, ottanut arskaa bikineissä ja syönyt ainakin tosi epäterveellisesti koko ajan :D Mutta ihana, että olen saanut viettää Lahdessa viimeiset päiväni noin kiireisesti, koska en tuu kuitenkaan hetkeen näkemään nykyisiä työ&koulukavereitani!

Kesä on siis lähtenyt käyntiin kaikesta huolimatta hyvin. Olen myös käynyt pariin kertaan heppailemassa, eli en ole pysynyt talliltakaan kokonaan pois! Nyt on ainakin ollut reilusti aikaa viettää kaikkien ihanien ihmisten kanssa aikaa. Nyt olenkin taas Kouvolan päässä ja huomenna juhlitaan siskopuoleni ylioppilasjuhlia. Sen jälkeen alkaakin hurja pakkaaminen ja kotia kohti lähtö.


4 kommenttia:

 1. Vähä off topic, mut mistä ootte ostanu teiän sohvan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on ostettu Lähdesmäki oy:stä, ilmajoelta! ja sohva on nimeltään metro divaanisohva aqua clean kankaalla :)

   Poista
 2. Aa okei kiitos paljon!! :) onko tuo semmonen ''helppohoitonen''? Saako teillä koirat tulla sohvalle? Meillä on nimittäi kaks koiraa ja halusin jonku semmosen helppohoitosen ja valkosen tietty:D Ni mietin, et jos tommone kangas olis parempi ku semmone kangaskangas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä hankinkin tämän kun meidän edellinen sohva imi kaikki koirankarvat itseensä! Eli tohon jos tulee tahra nii vedellä saa putsattua :) meillä vaan koirat saa olla luvan kans sohvalla eli ei ihan joka päivä :D

   Poista