2017/07/27

PINK HAIR, DONT CARE.

SUPRISE!  täällä ollaan taas pinkin tukan kanssa. Kiireisenä arkena en oikeastaan jaksa tai kerkeä kauheammin tekemään mitään jänniä juttuja hiuksilleni, korkeintaan vaan laitan pidennykset päähän ja suoristan tai kiharran ne. No, mutta nää vapaapäivät ilman suunnitelmia on kyllä siinä mielessä huippuja, että saatat löytää kylppärin kaapista tuubin pinkkiä hiusväriä ja sitten sitä läträtäänkin omiin hiuksiin.

Vaaleanpunainen tukka mulla oli jo vuosi sitten ihan hetken aikaa, mutta homma meni mönkään silloin ainakin siinä, kun laitoin omiin hiuksiin colormaskia aivan suoraan (en sekoittanut hoitoaineen sekaan) ja pesin värin heti pois, ettei hiukset vetäisi räikeän pinkiksi. Väri lähti silloin aika läntikkäästi omista hiuksista. Pidennykset oli myös silloin niin huonossa kunnossa, ettei niitä olisi kovin kauaa kehannut käyttää ja värjäsin myös yhdet toiset pidennykseni silloin vaaleanpunaiseksi ja kun ne vetivät liian pinkiksi, niin muutaman shampoopesun jälkeen mulla olikin yksi rastatakku heh. Nyt mulla oli kuitenkin kahdet jatkeet käytössä, joten uskalsin sävyttää nämä toiset.

Nyt kuitenkin ajattelin harkita asiaa vähän tarkemmin, vaikka aluksi mietin pitäisikö mun blondata oma tukkani oikein kunnolla ennen värjäysoperaatiota. No, mutta päätin kokeilla tähän raidoitettuun tukkaan. Laitoin tosiaan hoitoainetta hiusvärikippoon varmaan 3/4 osaa ja siten pikku klöntin tuota pinkkiä rasberryn sävyistä colormaskia. Annoin vaikuttaa sen seoksen hiuksissa n. 20 minuuttia ja lopputuloksena tuli omiin hiuksiin hitusen vaaleampi sävy ja pidennyksiin tummempi sävy. Luonnolliseen hiusväriini ei tarttunut tuo sävyte, mutta hiukset näyttääkin tällä hetkellä melko liukuvärjätyiltä.

Nyt yritän sitten elää hetken vaaleanpunaisilla hiuksilla, vaikka veikkaan että klipsipidennyksiä ja omia hiuksia on melko hankala saada pysymään samansävyisinä :D Let`s see, kivaa vaihtelua kuitenkin tuohon blondiin! 



17 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat hiukset! Minullakin on parhaillaan tuo sama color mask käytössä, värjäilen sillä tosin vain yhtä osiota hiuksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täänks! Tällä saa kyllä kivasti vaihtelua hiuksiin :)

      Poista
  2. Color maskit ovat kyllä niin käteviä, mulla oli joskus punaiset ja liilat latvat ja ne oli kyllä tosi kivat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu kuulostaapa kivalle! Nää on kyllä näppäriä kun colormaskit ei rasita hiuksia :)

      Poista
  3. Wau! Vitsi on ihana väri! :) itselläni menossa hiusopersatio,värjäsin ombren,nyt oon niin kyllästynyt jo.... kävin kampaajalla ja tuli suht koht vaalee,mut haluun ihan vaaaleen. Mietin just et uskallanko laittaa väriä päähän,tulee varmaanki keltanen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset! Se on kyl ärsyttävää jos hiuksiin kyllästyy samantien! Mun omat hiukset ei ainakaan kestä jatkuvaa värjäämistä niin se vähän rajoittaa menoa :s ei kun testaamaan, luultavasti sun hiuksista tulee keltaset mut hopeeshamppoota sit vaan käyttöön :D

      Poista
  4. Ihanat hiukset! ♡ uskaltaispa itsekkin värjätä. Välillä ois kiva kokeilla jotain uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! Ei kun kokeilemaan, colormaskilla on kuitenkin turvallista värjätä ja näiden pitäis lähteä helposti poiskin :)

      Poista
  5. hiusmaskit on ihan hyviä (suosittelen KC Professionalia), mutta suoravärejä en voi kyllä suositella... varsinkaan Biozellilta :I kesäkuun alussa kokeilin heidän lilaa suoraväriänsä ja lilana hiukset pysyivät ehkä parin pesun verran, sen jälkeen väri muuttui sinisen kautta turkoosiksi ja VIHREÄKSI, eikä tämä vihreä sitten yli kuukaudenkaan jälkeen ollut hiuksistani mihinkään kadonnut, vaikka kuinka syväputsarilla läträsin. Kävin sitten kampaajalla hankkiutumassa tästä vihreästä eroon, ja edes vaalennuspesulla se ei täysin kadonnut, vaan päälle täytyi laittaa punertavaa sävytettä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii kauheeta! 'Mulla kans oli kerran ongelmana saada vihreys pois hiuksista eikä siihen meinannu auttaa vaalennuskaan.. kc:n värejä en ookkaan kokeillut, onneksi tää pinkki biozell on toiminut omissa hiuksissa :)

      Poista
  6. Aaaw! Ihanat :) Mä oon kans haaveillut haalean vaaleanpunaisista hiuksista, ehkä vielä joskus :p

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Ääh, menin sitten poistamaan oman kommenttini.. D: Yritetäänpäs uudestaan! Sun hiukset näyttää tosi kivoilta! ♥ Ostin ennen joulua samalta merkiltä ruskean color maskin ja joululomalla kokeilin sitten laittaa hiuksiini. Ei kyllä toiminut mulla ollenkaan :/ Saattaa tosin olla, että en osannut itse kunnolla käyttää sitä, hahah.

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sofia! :) mulla kans löytyy jotain harmaita ja vaaleanruskeita colormaskeja eikä niidenkään käytöstä huomaa juuri mitään! Nää shokkivärit taitaa toimia vähän paremmin :)

      Poista
  9. Niiiiin ihanat hiukset!! Jos oma työ ei kieltäisi shokkivärihiuksia niin todellakin olisin pinkkipää itsekin!

    VastaaPoista
  10. Iii kiitos Saga �� Mä värjäsinkin nyt tähän väliin kun ei oo töitä, kohta kuitenkin palattava varmaan takas blondiks!

    VastaaPoista