2017/07/19

TYHJÄ FIILIS

Onko teillä joskus sellaisia kausia, kun tuntuu ettei mikään tunnu oikein hyvältä? Mulla on ollut tällainen kausi nyt hetken aikaan ja se on kohdistunut oikeastaan omaan ulkonäkööni tai sitten tähän blogiin. Haluaisin kehittyä bloggajaana, mutta tuntuu että junnaan täysin paikallaan enkä saa sellaisia postauksia aikaiseksi mitä haluaisin. Tekstiä ei oikein ole tullut juuri lainkaan tai sitten kun olen saanut kirjoitettua sen, niin pyyhin sen kokonaan pois. Kuvista ei myöskään tule sellaisia kuin haluaisin ja asukuvien ottaminenkin on tökkinyt koska tuntuu että kuvat alkavat liikaa toistamaan itseään ja kuvat alkavat itseni mielestä näyttämään huonolaatuisilta ja tylsiltä. Näidenkin kuvien julkaisu oli vähän siinä ja siinä, haluanko julkaista näitä..

Tartun myös kaikkeen mahdolliseen pieniinkin virheisiin kuvissa ja saatan sitten jättää koko kuvat julkaisematta niiden takia. Häät ja Nykin reissu meni niin täydellisesti, että vaadin tuota täydellisyyttä nyt joka asiassa ja jos joku asia ei onnistu niin hyvin kuin ajattelin, niin turhaannun siitä.

En tiedä johtuuko nämä ulkonäkö ja blogikriisit siitä, ettei oikeastikaan loppuvuodelle ole mitään suunnitelmia. Olen aina ollut sellainen tuli persuuksien alla juoksija, joten kaipaisin koko ajan jotain tekemistä tai että kalenterini olisi täyteen buukattu. Nyt minulla olisi aikaa keskittyä bloggaamiseen, mutta kotiinpaluun jälkeen tuntuu, että en osaa postata tänne muutakuin näitä Nykin kuvia tai hääpostauksia. Omista menoista on kuitenkin ollut helppo tehdä postauksia tänne, mutta nyt kun suunnitelmia ei ole juuri lainkaan, niin postailuaiheetkin on vähän nollissa.

Nyt on jotenkin tullut ankea arki vastaan heti ulkomaan matkailun jälkeen, on vähän tyhjä olo ja sadepäivätkin on vähän laskenut fiilistä. Koko ajan tekisi kyllä mieli tehdä jotain, mutta haaveilen vain uusista äkkilähöistä ulkomaille tai kodin täydellisestä remontoimisesta. Kiva tälläinen ankea postaus, mutta tuntuu ettei millään jaksaisi oleskella vaan kotona. Ehkä kuitenkin lähden sateeseen lenkille, aloitan jonkun uuden sarjan katsomisen Netflixistä, lähden asuntomessuille ja kuljen kamera mukanani että saan uutta kuvamateriaalia postauksia varten ja yritän keksiä jotain kivaa tekemistä vaikka ulkona sataisikin kaatamalla. Olen vain sellaista sorttia, jolla pitäisi olla koko ajan meneillään jotain erikoista, eikä mitään peruspaksua arkea.

Mitä te teette sadepäivinä? Kaikki kivat vinkit saa heittää nyt kommenttikenttään!

Housut Bikbok | Laukku Louis Vuitton | Kello Michael Kors | Croptop Gina Tricot | Balleriinat H&M

4 kommenttia:

 1. Voi! Kuulostat samalta, kuin ylikunnossa oleva urheilija. Onkohan hidastaminen paikka? Blogiasi on mukava seurata ja kuvasi ovat upeita, sinä myös.
  Ehdotan, että heität repun selkääsi, termari, leivät ja vaikka se kamerakin sinne sisälle. Luontopolulle, metsään ja jotta et saisi liian kovia vieroitusoireita, nappailet iloksemme blogiasi kuvia.
  Huilaa ja hengitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävimmekin heti eilen kansallispuistossa vetämässä 17 kilometrin lenkin, sateen takia ei vaan tullut otettua kameraa mukaan, ehkä sit ens kerralla ;) ja jotenkin pitäisi opetella nauttimaan siitä paikallaankin olosta, ehkä tämä tästä kun keksii jokaiselle päivälle jotain pientä tekemistä.

   Poista
 2. Blogisi on tällä hetkellä yksi lemppareistani! Tykkään kovasti kuvista ja ylipäätään blogin ilmeestä. On hyvä haluta kehittyä, mutta älä vaadi itseltäsi liikoja! :)

  Ostin juuri tänään pitkästä aikaa aikuisten värityskirjan. Sen värittäminen on varmasti oivaa tekemistä myös sadepäivisin. Pääsee olemaan luova, vaikka ei mitään suuria visioita juuri silloin olisikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! Tällaiset kommentit kyllä inspiroi aina kirjoittelemaankin tänne :)<3 Tuohan se on kun alkaa vaatimaan itseltään liikoja niin sitten turhautuu nykyiseen matskuun ja haluaisi koko ajan parempaa.. Mä en ookkaan koskaan kokeillut noita värityskirjoja!

   Poista