2017/07/20

NYC SHOPPING

Olisiko sitten aika esitellä hiukan Nykin ostoksia? Kuten jo aiemmin mainitsin, kyseinen paikka on kyllä shoppailijan paratiisi. Fifht avenuella tuli käytyä monet kerrat ja useassa muussakin shoppailupaikassa, joista voin vinkata sitten tarkemmin myöhemmin! Nyt kuitenkin kurkataan ostoksiin;

Ihan ensimmäiseksi teen tunnustuksen. En ole koskaan aikaisemmin käynyt Chanelin liikkeessä, mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa käytyä Nykin päässä. Kävin haaveilemassa hiukan laukkuja ja korviksia, mutta ostoslistallani oli ehdottomasti card-holder. Olin aivan myyty kun näin tämän kauniin ja simppelin yksilön, niin lähdinkin liikkeestä ensimmäisen Chanel ostoksen kanssa hahah! Ehkä jonain päivänä käyn vielä siellä laukkuostoksillakin...

Jenkeissähän oli hauskaa kun siellä oli kaikkea erikoista tavaraa, mitä Suomen päästä ei löydykkään. Meillä on suunnitteilla siiderikellunta ja sitä varten löysinkin tuon Flamingoaluksen :D Etsimme tuota uimalelua kyllä joka kaupasta, mutta sitten se sattuikin löytymään karkkikaupasta!! Sieltä mukaan lähti myös tärkeitä tuliaisia hahah.

Starbucksista sain myös itselleni jättimukin ja sen lisäksi ostin tuollaisia pikkujuttuja vaikka mistä kaupasta. Kävin myös ensimmäistä kertaa meikkitaivaassa Sephorassa, josta olisin voinut ostaa vaikka mitä uusia meikkejä, mutta mukaan lähti Too Facedin uusi highlight!

Vaikka olen vannonut, että en osta enää muutakuin merkkilaukkuja niin hairahdin ostamaan Aldosta glitterisen huulilaukun, sekä ruusukultaisen repun isolla karvatupsulla. Nämä onkin ollut nyt kovassa käytössä, onhan nämä nyt niin söpöjä!


Joissakin kuvissani on saattanutkin jo vilahtaa nämä bikinit, mitkä löytyi Victoria Secret`sin PINK-osastolta. En oikein omistanut mitään kivoja bikinejä enää, joten reissulla oli tarkoitus löytää uudet. Sen lisäksi ostettiin vielä flipflopit Urban Outfitteristä rannalle mukaan!

Victoria Secret`siltä ei tule kyllä koskaan muutenkaan lähdettyä ostoskassi tyhjänä.. Bikinien lisäksi löytyi yksi toppi ja sen lisäksi alusvaatteita.

Leviksen farkkushortsit olivat myös ostoslistallani ja onnekseni löysin vielä yhdet omaa kokoani olevat kaupasta! Tämän enempää en kuvaillutkaan vaatteita joita tuli ostettua, koska tulette ne varmasti näkemään tulevissa asukuvissa.

Mitäs tykkäsitte ostoksista? Arvatkaa olisinko tällaisena merkkilaukkujen himoitsijana halunnut ostaa monta laukkua tuolta ja monia muitakin juttuja! Voin tehdä teille vielä Nykistä sellaisen vinkkipostauksen, missä kerron tosiaan tarkemmin hyviä shoppailupaikkoja jne, miltäs kuulostaisi?

10 kommenttia:

  1. Tosi ihania juttuja löysit! ♡ ja tee ihmeessä vinkkipostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että tykkäsit Jonna! Täytyy toteuttaa sellainen :)

      Poista
  2. Ompas kivoja löytöjä ja vinkkipostaus ehdottomasti tulille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiva kuulla että kannatusta löytyy vinkkipostaukselle :)

      Poista
  3. Ihana tuo reppu<3 Mutta silti taitaa toi Chanelin korttikotelo olla ehdoton lemppari näistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä munkin lempparit näistä ostoksista! :D

      Poista
  4. Ihania ostoksia, varsinkin tuo Chanelin korttikotelo! <3

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia kaikki! Ja millanen palvelu oli Nykin chanelilla? Haha, tosta se lähtee, sit onkin jo ihan koukussa :D Toi korttikotelo ollu omallakin ostoslistalla jonkun aikaa, se on tosi kaunis ja simppeli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanelilla oli kyllä hyvä palvelu, auttoivat kyllä todella hyvin eivätkä katsoneet mitenkään halveksuen :D arvaa vaan himoitsenko entistä enemmän että saisin joku päivä mennä ostamaan liikkeestä suoraan laukun itselleni <3

      Poista