2017/07/23

PIHAKIRPPISTELEMÄSSÄ

Mä missasin virallisen pihakirppispäivän täällä meidän kylällä, koska se oli juuri silloin kun oltiin reissussa. Ylimääräistä tavaraa oli kuitekin kertynyt melko paljon häiden jälkeen ja muutenkin, niin päätettiin Sinin kanssa järjestää tänään oma pihakirppis!

Olen aikaisemmin ollut myymässä omia tavaroitani ainoastaan facen kirppiksillä, tai ihan kirpputorilta vuokrannut pöydän. Oli kiva kokeilla ihan tällaista omaa pihakirppistä ja onneksemme täällä kävikin kivasti porukkaa ja sää pysyi kokoajan hyvänä! Tuli meidän tehtyä Sinin kanssa myös muutamat vaihtokaupat keskenään. Ensi vuonna taidetaan kuitenkin tähdätä siihen yleiselle pihakirppispäivälle, niin kävijöitä on varmasti vielä enemmän ja vuoden aikana kerkeää taas kerryttämään uutta kirppiskasaa heh :D

Muutamia juttuja jäi kuitenkin vielä myymättä - kiinnostaisiko teitä blogin puolella jos täällä olisi sellainen kirppis sivusto mihin lisäisin aina uusia myytäviä juttuja? Nyt muutenkin mulla on melko kova vimma tyhjentää kaapit ja hankkia niiden "epätäydellisten" tavaroiden tilalle sellaiset, mistä olen haaveillut jo pitkään ja samalla päästä eroon kaikesta pienistäkin turhista tavaroista joita ei edes tule käytettyä.

6 kommenttia:

 1. Joo blogikirppis tms kuulostais hyvältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla että tälle olisi kysyntää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. täytyy etsiä teille jotain myytävää tänne! :)

   Poista
 3. Pihakirppikset ja kirppistapahtumat muutenkin ovat aina todella kivoja ja parasta niissä on edullinen meininki ja totta kai kierrättäminen, itsekin parhaillaan koitan paikallisissa fb-kirppareilla saada tuotteita myydyksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fb kirppiksilläkin kyllä saa myytyä yllättävän hyvin tavaroita ja oon kans itekki löytänyt sieltä yllättävän kivoja juttuja!

   Poista