2017/07/31

KESÄREISSUSSA

Tuuliviirinä olen hyppinyt taas paikasta toiseen, mutta nyt voi vihdoin sanoa, että kotona ollaan! Arkikin tuntuu huomattavasti kivemmalle nyt, kun on saanut reissata koko ajan jossain suunnassa. Lähdin tosiaan pienimuotoiselle "kesäreissulle" josta tulikin hiukan erilainen kuin alunperin olikaan tarkoitus. En jaksanut kuitenkaan jäädä kotiin makoilemaan, joten pakkasin taas repun ja lähdin autolla kurvailemaan!

Torstaina tosiaan ajelin ensimmäisenä Kouvolaan jossa kävin tekemässä muutamat shoppailut, porukalle vähän ruokaa ja sitten odottelinkin että siskopuoleni pääsee töistä. Illalla sitten pystytettiin teltta (mä pystytin ekaa kertaa elämässäni teltan!!) haettiin mäkkisafkaa ja katsottiin varmaan huonoin kauhuleffa mikä vaan Netflixistä löytyi. Olipahan kivaa ja vähän retkihenkee tässäkin reissussa hahah!

Perjantai aamuna sit lähdettiinkin suppailemaan ja vaikka aluksi äitinikin sanoi että älä kilju niin kamalasti, niin voitin pelkoni ja pääsin liikkumaan tuolla laudalla eteenpäin, enkä tippunut kertaakaan järveen :D  Innostuin kyllä tosta suppailusta että voisin hankkia tuollaisen laudan itsellenikin, toi olis ihan kiva sellainen rauhallinen harrastus!

Suppailun jälkeen sit vedettiinkin pienet päiväunet ja mietittiin sit et mitä tehtäis. Seuraavaksi päämääräksi valittiin Lahti. Lahdessa mentiin hetkeksi shoppailemaan ja syömään ja sitten hengailtiin hetki satamassa ja muistelin niitä kivoja Lahti aikoja kun tuli asuttua tuolla Ankkurissa. Lahdessa on musta vaan niin kiva käydä välillä ja kierrellä niitä tuttuja kotikulmia!

Lahti visiitin jälkeen mentiin sit takaisin Kouvolaan ja illalla pyöräiltiin vielä terassille kun keli salli ulkona olemisen. Lauantai aamuna sit herättiinkin taas aikaiseen kirppistelee torille ja siitä taas lähdinkin Jyväskylään päin. Mun oli tarkoitus mennä rallipätkillekin, mutta en kerennyt lähtemään sinne sit meninkin odottelee poikia Jyväskylään. Illalla sitten ajeltiin asuntoautolla ja käytiin baarissa, mutta hirveän ihmistungun jälkeen halusin kyllä aika pian nukkumaan! Eilen sit ajelin kotiin ja päivään ei oikeastaan mahtunut muutakuin tavaroiden purkamista ja tallilla käymistä.

Tällaisten viikonloppujen jälkeen on kyllä ihan kiva olla kotonakin ja tämän viikon aijonkin pyhittää pääasiassa asioiden hoitamiseen ja koneella tehtävien juttujen tekemiseen!

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen reissu! Suppailua en ole koskaan testannut ja kieltämättä varmaan kiljuisin itsekin aluksi kun jännittäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä kiva irtiotto arjesta :) Kannattaa kokeilla, se oli sitten yllättävän helppoa!

      Poista