2017/07/29

CONEY ISLAND

New Yorkin matkalta ei varmaan paljoa muuta odota, kuin kaupunkilomailua. En ole mikään kauhean kova auringonpalvoja, ehkä juurikin sen takia kun en rusketu juuri ollenkaan. On kuitenkin kiva käydä lomalla edes vähän rantamaisemissa ja onneksemme myös Nykin päästä löytyi tällainen paikka!

Coney Island löytyi Brooklynin perältä ja niinkuin Harri sanoi metrossa "nyt ollaan kyllä menossa slummiin" niin siltä kyllä menomatkalla näyttikin. Tämä biitsipaikka kuitenkin löytyi vajaa tunnin metromatkan päässä enkä olisi kyllä uskonut tuolla olevani enää New Yorkin lähelläkään! Kaikkine väriloistoineen rannalta löytyi niin huvipuisto, rantaputiikkeja, ruokailupaikkoja ja tietysti piiitkä hiekkaranta. Ranta näytti juurikin sellaiselta, mitä olen kuvitellut Jenkeissä olevankin. Tykästyin heti jotenkin kyseiseen paikkaan ja vietimmekin tuolla kaksi päivää lomamme aikana.

Kuumuuden takia oli myös aika jees päästä kaupungin vilskeestä ottamaan aurinkoa ja päästä lepuuttelemaan jalkoja rantahiekkaan. Kävin myös vähän kokeilemassa oliko merivesi kylmää, mutta Harri yllättäen uiskenteli ihan onnessaan ja juoksenteli aallokossa Gopro kädessä :D Musiikki soi kyllä melko lujallaan ja välillä luulikin olevansa jossain Kuuban rannikolla hahah. Voin uskoa, että tuo on melkoinen bilemesta aina viikonloppu iltaisin! Kävimmekin paikassa ensi kertaa sunnuntai päivänä ja silloin tuolla oli todella paljon ihmisiä paikalla. Toisen kerran kävimme sitten keskiviikko päivänä ja silloin oli jo huomattavasti rauhallisempaa.

 Coney Island jäi ainakin itselleni reissumme yhdeksi kohokohdaksi ja seuraavan kerran kun matkaamme Nykiin, niin käydään kyllä ehdottomasti jälleen tuolla! Kuvauspaikkoja olisi kyllä löytynyt kyseisestä paikasta vaikka kuinka paljon ja nuo aikaisemmin julkaistut asukuvat jätskiseinillä löytyivät myöskin kyseisen paikan huvipuistosta.

Kaksi asiaa kyllä jäin kaipaamaan tänne Suomeen ja ne oli kyllä tällainen värikäs ja rento rantamesta ja Central Parkin puistoalue.  Myöskin tuota aurinkoista hellettä kaipaisin tänne hiukan useammin thanks!


3 kommenttia:

  1. Coney Island on ihan lemppari! Iltaisin siellä on oman muistin mukaan ollut aika hiljaista, mutta tunnelmallista silloinkin! Pääsispä itsekkin! :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivannäkönen paikka!<3 Tonne haluais enemmän kun mielellään :")

    VastaaPoista