2019/10/10

UUSIA JUTTUJA KOTONA

Tänä syksynä tuntuu että järkevät höpöttelyt ja runosuoneni on hävinneet siliäntie ja sen takia tämä blogin avaaminenkin tuntuu yllättävän työläältä. Noh, kirjoitellaan nyt jotain kuitenkin - välillä sitä vaan iskee pieni ikävä sitä vanhaa blogimaailmaa kun kirjoitteli tänne niitä niin joutavan päiväisiä asioita kuin ikinä vaan keksi ja postauksen tekoon meni se vaivainen vartti.

Mutta nyt itse aiheeseen eli ajattelin tulla pitkästä aikaa rustailemaan tänne ihan sisustusaiheista postausta! Sisustusinspis on iskenyt aina silloin tällöin ja myös pientä kämpän ostokuumetta on ollut selkeästi ilmassa. Tykkään tällä hetkellä tosi paljon tästä meidän asunnosta, mutta sijainnista ja taloyhtiöstä en niinkään, kaipaisin ehkä vielä enemmän sitä kaupunkielämää joten haaveissa ehkä olisi jossain vaiheessa muuttaa lähemmäs keskustaa (minun kärsimättömyydellä sinne muutetaan luultavasti heti kun tästä asunnosta loppuu irtisanomisaika..)

Nyt kuitenkin tähän asuntoon tuli tehtyä pikku syysssiivous ja sen myötä sain vihdoin kaapit järjestykseen ja turhat kamat kirppispöydälle. Vielä muutamia juttuja pitäisi myydä ja hankkia uusia juttuja tilalle jotka on roikkuneet ostoslistallani jo vuosikausia.

Nyt uusimpina hankintoina ostin tuon kauan haaveileman Marshallin kaiuttimen sekä keittiöön uudet tuolit, jotka oli tarkoitus ostaa ensin Finnish Design Shopista, mutta löysin sitten lähes vastaavat tuolit Pentikiltä! Nuo Karitan metallituolit on tuonut kivasti rouheutta tähän pelkistettyyn sisustukseen ja odotan että jouluna saisin tähän myös uuden ruokapöydän. Vaikka muutamat hankinnat tuntuu olevan todella hakoteillä (kuten täydelliset sohvatyynyt) niin pikkuhiljaa tuntuu että alan löytämään sen oikeanlaisen tyylin meidän kotiin ja tuota tyyliä tietty pääsisi toteuttamaan vielä enemmän jos vain hankkisi ihan oman kämpän. Sellainen kaupunki loft-kämppä ois aika jees!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti