2020/04/10

UUSI KOTI ON VALMIS!

Muistin hetki sitten, että en ole kirjoittanut tänne blogin puolelle juurikaan mitään postauksia meidän uudesta kodista, ainoastaan tämän makkariin liittyvän postauksen milloin meidän koti olikin vielä ihan vaiheessa. Instagramin puolella seuraavat ovatkin ehkä saattaneet törmätä asuntokuviin tai IGTV:n puolella tehtyyn asunnonesittelyvideoon. Nyt kuitenkin ajattelin myös julkaista näitä kuvia täällä blogin puolella kun tänne saa laitettua usreamman kuvan kerrallaan.

Rempattiin tosiaan meidän asuntoa tammi-maaliskuun välillä. Suurin osa remontista tehtiin jo tammikuun aikana kun muutimme tänne sitten loppukuusta. Rempassa uusittiin lattia, kaadettiin yksi seinä, rempattiin keittiö, seinät maalattiin ja kylpyhuoneeseen vaihdettiin kalusteet ja hanat. Muutamien materiaalien kanssa oli pientä viivästystä, joten asuimme vähän keskeneräisen keittiön kanssa pari viikkoa ja lasiseinä valmistui maaliskuun puolella. Nyt sitten viime viikolla saimme tehtyä asuntoon lopputarkastuksen ja vihdoin voi sanoa, että remppa olis tältä osaa valmis! Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten aloittaa kylppärin purku, mutta onneksi siellä oli neutraalinväriset pinnat, joten niiden kanssa pystyy elämään vielä jokusen vuoden. 

Olen kyllä ollut supertyytyväinen tähän asuntoon ja etenkin tähän sijaintiin. Lenkkimaisemiin ei tule luultavasti koskaan kyllästymään, sillä järvi on ihan vieressä. Odotankin jo innolla kesää kun pääsee uimaan sekä suppailemaan suoraan tuosta takapihalta! Nyt kuitenkin päästän teidät katsomaan miltä meidän asunto nykyään näyttääkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti