2020/04/15

PUHELINKUVIA MAALIS/HUHTIKUU

Heippa taas blogin puolelle! Nykyään läppärin kansi meinaa aueta vain työpöydän äärellä ja kotona näpyttelenkin puhelinta. Tämä korona-aika on tuonut sen vanhan kunnon someaddiktin takaisin kun töiden jälkeen on niin paljon aikaa vaan olla. Iphoneni ainakin huomautteli asiasta, että keskimääräinen ruutuaika alkaa olla 5 tuntia päivässä, hups. Sosiaalinen elämäni on tällä hetkellä todellakin tuolla puhelimessa, no can do :D Jotain hyvää kuitenkin - olen myös pyrkinyt kaiken Tiktok videoiden ja Instagramin selailujen keskellä opiskella uusia juttuja.

Nyt kuitenkin kurkkaus pitkästä aikaa puhelinkuviin - vielä kun puhelimeni näytöstä näkee jotain läpi ja kamera on käyttökelvollinen, viime aikoina nimittäin puhelimeni on saanut iskuja aikalailla ja molemmat näytöt meinaa olla aika pirstaleina.. Omistin ennen panssarilasin puhelimessa mutta onnistuin hajottamaan näytön sen altakin - not good! Nyt harkitsen ostanko huollosta uuden samanlaisen puhelimen vai upgreidaisinko uuteen Iphoneen. Vähän nimittäin houkuttelisi se uusin Iphone, mutta suolainen hinta taas ei kauheammin houkuttele (eikä myöskään se, että tiedän miten nopeasti siinäkin on näyttö pirstaleina, olisko vinkkejä tähän miten pitää puhelin ehjänä?)

Puhelimeni muisti meinaa täyttyä nykyään videopätkistä mutta löytyi sieltä muutamia kuviakin, pääasiassa niitä on kyllä räpsitty hississä tai lenkillä. Ihme, että sain tähänkin postaukseen jotain muitakin kuvia! Kävin yksi päivä räpsimässä kuvia puhelimella jalustan kanssa joka oli yllättävän kivaa ja tätä yksinkuvailua olenkin yrittänyt opetella viime aikoina enemmän. Sitten myös pakolliset hehkutukset tuosta lehtikaalipitsasta, ihan järjettömän hyvää!! Resepti löytyi Tiiu Piretin blogista ja vaikka olin aluksi todella skeptinen niin tästä tuli heittämällä yksi lemppariresepteistä. 

Eli viime päivät on oikeastaan sisältänyt töitä, kotona hengailua, Netflixiä, Tiktok videoiden/Instagram videoiden suunnittelua ja tekemistä, lenkkeilyä ihanissa maisemissa, uusien reseptien kokeilua, viiniskypeilyä, siivoilun välttelyä, kotitreenejä hampaat irvessä (kaipaan salille aikalailla!), uusien matkojen haaveilusta ja kuvailua kuvailua ja lisää kuvailua. Aika kuluu kyllä hyvin eikä tylsää ole kerennyt tulla vielä, välttelen myös sitä virallista to-do listaa kuten aina.. 

Tällaista korona-arkea siis tänne! Pyritään pysymään terveenä ja otetaan ilo irti asioista mistä pystytään Ei kommentteja:

Lähetä kommentti