2021/02/07

2 YEARS AGO - BALI DIARY

 

2 Vuotta sitten näihin aikoihin päivät täyttyi altaalla loikoilusta, surffailusta ja auringonottamisesta rannalla, skootterilla pärräämisestä, päivittäisistä hieronnoista ja manikyyreistä sekä ihan mielettömän kauniista auringonlaskuista joita tuijoteltiin beach clubeilta. 

Kun mietimme kohteita maailmanympärysmatkalle, Bali oli ehdottomasti kaikista jännittävin ja epäilyttävin paikka. En ole koskaan matkustanut missään Aasian maissa joten ei osannut yhtään ajatella mitä se kulttuuri oikeasti siellä on ja juuri ennen meidän matkaa ainakin yksi lentokone tippui Indonesiassa ja tulivuoren purkautumisia oli vähän väliä ja kaikkia muita mahdollisia kauhutarinoita.

Turhan innokkaiden taksikuskien, kauppiaiden ja kauhutarinoiden jälkeen tuo paikka osoittautui todella miellyttäväksi ja yleensä myös henkilökunta kaikissa ravintoloissa ja hotelleissa oli ihan s-u-p-e-r ystävällistä! Balilta löysin parhaimmat gluteenittomat pitsat sekä vegekahvilat joissa oli ihana käydä aamupalalla. Harmikseni tulin Cangussa kipeäksi ja sieltä matkasimme vielä Uluwatuun, jossa sain vaan tuijotella ihana hotellin pparvekkeen terassilta (riippumatosta tosin!) surffaajia ja auringonlaskuja joten Balilta jäi varmasti vielä monta paikkaa näkemättä! 

Nyt kun matkakuume nostaa taas päätään niin pieni huoleton baliloma olisi kyllä taas paikallaan. Tänä vuonna en kuitenkaan näillä näkymin tule matkustelemaan ulkomaille mutta haaveet ensi vuoden suhteen on jo vähän korkeammalla ja omia kolmekymppisiä olisi ihana päästä viettämään palmun alle ainakin kuukauden ajaksi! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti