2021/02/14

LAPLAND HOTEL KUOPIO

 
 Ihanaa ystävänpäivää!

Tulin nopsaan kirjoittelemaan tänne tästä viikonlopusta kun otettiin miniloma Kuopioon tyttöjen kanssa ja lähdettiin mun yhteen ihan lempparihotelliin, Lapland Hotelliin! Oli ihana viettää ystävänpäivää ystävien kesken rennosti hotellin lakanoiden keskellä. Syötiin Galla ravintolassa törkeen hyvät poroburgerit ja muuten vaan chillailtiin hotellilla. Sit tietty vedettiin kunnon aamupalat! 

Lapland Hotellissa on aina jotenkin tosi kiva tunnelma ja etenkin sisustus! Nyt olen käynyt jo Kuopion, Oulun ja Helsingin hotellissa joten ehkä jonain päivänä on vielä testattava Tampereen hotelli? 

Tämä visiitti oli tarjottu meille Lapland Hotellin puolesta mutta tämä blogipostaus ei kuulunut yhteistyöhön, oli vaan kiva tulla kirjoittelemaan tästä muuten vaan bloginkin puolelle :) Lisää tuosta yöpymisestä löytyykin Instagramin puolelta!
 
Muuten mun ystävänpäivä on mennyt kotona - nukuin parin tunnin päikkärit ja nyt tulin vielä tekemään hetkeksi koneelle hommia. Huomenna sitten alkaakin arki ja seuraava reissu on tiedossa vasta maaliskuun loppupuolella. Nyt olisi siis ehkä aikaa tutustua Jyväskylän lähistöllä oleviin uusiin paikkoihin tai lähteä vihdoin ja viimein joku ilta kaupunkikävelylle lämpimän kaakaon kera? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti