2021/07/09

KESÄN EKA REISSU - PORI, YYTERI

 

Kallon MajakkaYyteri Beach


Kuvasaldoa jo kesäkuun alkupuolelta, arvatkaa monestiko tämä blogin tekstikenttä onkaan pitänyt avata? Useita Suomi road-trippejä odottaa siis julkaisuaan ja otetaan nyt ensimmäisenä tämä Yyterin reissu johon lähettiin viettämään yhden yön matkaa.

Yyteri on itselleni jo tuttu paikka muutama vuosi takaperin kun vierailtiin asuntomessuilla. Nyt oli tarkoitus vaan napata hyvä ystävä matkaseuraksi sekä kamera. Meidänhän vierailuun ei juuri muuta mahtunutkaan kuin itse kuvailua ja yhtäkkiä hiekkarannalla käyskennellessä huomattiin muistikortin täyttyneen ja kellon tulleen lähemmäs puoliyötä. Päätettiin kuitenkin vielä ajella autolla ja käydä kurkkaamassa Kallon Majakka (okei, tarkoitushan oli päätyä ensin Reposaareen mutta koska hölötys vei tällä matkalla voiton niin ajoimme aika useasti ohi, samalla kun navigaattori yritti epätoivoisesti antaa neuvoja). 

Seuraavana päivänä käytiin kurkkaamassa se Reposaari (jonne vihdoin löydettiin perille!) ja lähdettiin vielä jatkamaan matkaa Raumalle josta voisin raapustella seuraavan postauksen tänne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti