2021/07/22

UUSI TUTTAVUUS - KOKKOLA

 

Vanha Kaupunki & Meripuisto

Lisää vanhoja puutaloja ja ihan törkeän hyvää pitsaa! Kokkola kyllä yllätti miten kiva kaupunki se olikaan kun aikaisemmin on vaan painanut kaasua Kokkolan kyltin kohalla ja ajatellut sen olevan jotenkin aika ankea paikka. Mutta väärässä olin ja ihastuin todella noihin vanhoihin puutaloihin (jälleen) sekä merenrantoihin. Kokkolan meripuiston läheisyydessä vietettiin piknikkiä herkutellen Johny`s Heistin pitsoja (tälle oikeasti iso suositus!) 

Tankar

Seuraavana aamuna lähdetiin Tankarin majakkasaarelle risteilyreissulle. Matka meripuistosta kesti 1,5 tuntia ja paikallaolo aikaa oli n.2 tunnin verran jonka aikana kerkesi hyvin kiertelemään tämän pikku saaren ja ihastelemaan Tankarin majakkaa ja söpöjä saaristolaismökkejä. Istuttiin myös kalliolla jossa syötiin eväitä ja ihasteltiin vaan merimaisemaa ja ohi lipuvia veneitä. 

Kiva kun tähän kesään on mahtunut jo useampi kotimaan matka vaikka matkat on ollut vain viikonlopun kestäviä - muistaa taas, ettei ole pakko lähteä edes kovin kauas kun nättejä paikkoja löytyy myös muutaman tunnin ajomatkan päästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti