2012/02/21

cinderella proof that a new pair of shoes can change your life

Tänään taas vietetään vapaapäivää kun töistä ei oo taaskaan mitään tietoa.. Eilen käytiin kattomassa asuntoa part 66?? joo ja kämppähän oli tavallaan omakotitaloa, omat pihat olis ollut,ois saanut tapetoida ja rempata mutta kämppä oli vähän kuitenkin korvessa (keski ikäisten bilemestan vieressä kylläkin haha) ja siinä oli myös aika pieni vaatehuone ja ällö sinapin värinen uuni niin me nyt jämähdettiin taas asumaan tähän! 
Mulle tuli myös sen lisäks kaksi asuntoehdokasta mut vaan Jyväskylästä. Nyt olis kolme päivää aikaa miettiä ottaisko niistä toisen ja saisko harrin pään käännytettyä jotenkin et nyt muutettais sinne. 

 Mut niin vapaapäivä on  mennyt siivoillessa ja heittäessä turhia tavaroita pois, varatessa hieronta ja kynsien huolto aikoja ja nyt sohvalla löhöilemällä. Eilen myös tehtiin vähän uutta järjestystä kotiin 11 aikaa illalla ja vietiin vähän "ylimääräsiä" huonekaluja ja muita varastoon.

Makkariin laitettiin eteisen iso peili, meikkipöytä heitettiin pois, taso otettiin pois sängyn päältä ja siihe pistettiin toi olkkarin taulu. Kaivoin kans esiin ton sisustustarran jolle ei ollut paikkaa mut nyt se pääs sit tohon peiliin :-) Haluun vaan vielä jotakin väriä tähä huoneeseen hmmhm


2 kommenttia: