2012/02/19

viikonloppu

Viikonloppu meni taas nopeesti ohi! Perjantaina koulussa meikkailin suville baila meikit ja kuunneltiin juttuja täistä ja syyhypunkeista yök. Mut sitten suunattiin kouvolaan päin mamman luona käymään. 


Kouvolassa sit käytiin kaupungilla vähän shoppailemassa (mut en ostanut yhtään vaatekappaletta, houkutus oli kyllä suuri kun jouduin jättämään kauppaan vaaleanpunasen guess paidan :(
ja sit myöskin huviretkessä syömässä, coffee housessa ja katottiin joku ällö hai elokuva. 


Tänään sit lähettiin 9 aikaan ajelee tonne lumimyräkkään ja mentiin mummun 75vuotis synttäreille syömään kakkua ja muita herkkuja!

Mulle tuli myös viime viikolla postissa viimenen paketti mitä odotin, vähän lisää hiuksia :-) Nyt vaan tilasin blondeja 50cm klipsejä, joista värjäsinkin yhen jo pinkiks, joilla saan erivärisiä raitoja hiuksiin välillä :-) 
Otin myös mun septumin pois koska siitä tippui toinen pallo ja se hukku, niin nyt ollaan ekaa kertaa 7vuoteen kun naamassa ei oo mitään koruja hahah :-D

Kouvolasta tarttu myös mukaan pontsolle uus panta, kuorintavoide ja hajuvesi!

Nyt vois alkaa kattomaan taas netistä löytyiskö meille kämppää, pistäkää peukut pystyyn et meijän unelmakoti löytyis ja pian!


4 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! :) Ja oot ihan älyn nätti! :)

    http://smiling-cookie.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :>! Käyn kurkkaa sunkin blogin ;-)

    VastaaPoista
  3. http://dreamsandcocktails.blogspot.com/2012/02/wheres-bloody-knife-party.html

    Heiii miina, annoin sulle haastetunnustuksen! :)

    VastaaPoista