2014/01/14

Vompsun kuulumisia

Inspiraation puuttuessa kirjottelen tänne sit tallijuttuja, tallilla kuitenkin tulee oltua niin paljon et varmaan ihan hyvä kirjotella siitäkin :) Vompsun kanssa ollaan menty nyt aika rennosti, ratsastusmahdollisuudet on edelleenkin meillä aika huonot kun kentät on vielä aika kovia. Mentiin kentällä kuitenkin yks päivä niin se oli vaan pelkkää sähläystä, toivoisin niin että pääsisin pian taas kunnolla hyppäämään.. Ensi viikon sunnuntaina meidän pitäis päästäkkin pitkästä aikaa maneesiin valmennukseen jee! Ootan kans että hieroja tulis taas hieromaan vompsun, tuntuu että se olis taas vähän jumittunut kun pohjat on ollut niin huonot ratsastaa viime aikoina..
 
Muuten meillä on tallilla ollut pientä remppaa, ollaan tehty uusi rehuvarasto ja loimille kuivatuspaikka. Vielä pitäis saada loimien kuivatustelineet ja muutamia juttuja rehuvarastoon niin sit olis sekin projekti valmiina :)
 

6 kommenttia:

 1. tälläsiä tallijuttuja ois kiva lukea enemmänki, kivaa vaihtelua :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää! Täytyy koittaa saada kuvaajaa tallille et saisin ratsastuskuviakin useemmin mut jos tulee mieleen jotai muita talli juttuja mistä haluaisit postausta nii ehdota ihmeessä :)

   Poista
 2. Hei näin sut tänään Matkuksessa! :) Meinasin tulla moikkaamaan, mutta olit just eri kassalla kuin mä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hitsit, olisit tullu vaa moikkaa! asutko sää kuopiossa :)?

   Poista
  2. Harmittaa kyllä jälkeenpäin kun en tullu. :< Asun tässä aika lähellä Kuopiota, ehkä noin 80 kilometrin päässä. :)

   Poista