2014/02/16

Hööksiin!

Vähän heppapostausta taas tähän väliin! Mun hepat on tällä viikolla vietellyt talvilomaa kun oon ollut reissussa, on ollut hieroja ja kengitykset. Alkuviikosta käytiin köpöttelemässä maastoissa ja sitten vielä vompsun kanssa tehtiin taivutteluja,väistöjä ja temponmuutoksia käynnissä päivää ennen kun hieroja tuli. Ajattelinkin että kaikki hevosen lihakset on aivan jumissa kun pohjat on ollut tosi huonoina, mutta ainoastaan pientä kireyttä löytyi kummastakin takareidestä ja oikealta puolelta kaulasta! Treeniä saadaan jatkaa samanlailla, ei tarvi onneks hissutella vaikka pohjat on ollut kovia.
 
 
Vompsun ruokintaan on nyt tulossa muutoksia, vompsu ei oikein sulata kauraa hyvin enkä oikeen sit saa litistettyäkään kauraa oikeen mistään niin ajatttelin kokeilla jättää kauran kokonaan pois ja korvata sen vaan seniorilla. Vehnä-lese myös vaihdetaan nyt pellavaan jos se vaan sopii massulle :) Näitten lisäks vompsu on sit saanut kans öljyä, suolaa, MSM, glukosamiinia ja nyt myös kuuriluontoisesti ADE vitamiinia ja biotiinia.
 
Eilen käytiinkin sit vantaalla hööksissä missä ei ollakkaan käyty moneeen vuoteen! Mulla ei lähtenyt yhtään ylimääräisiä juttuja mukaan vaikka muutama satulahuopa ja spooksin liivi olis tehnyt mieli kantaa mukaan... Ostoslistalla oli siis pinkit heijastimet pinkin heijastinloimen kaveriksi, uusi satulavyö kun vanha ei meinaa enää mennä kiinni, uusi shampoo ja painovyö millä nyt oikeasti voin seurata että lihoaako tuo hevonen :) Niiden lisäksi hain yksi päivä tuon chevinalin monivitamiinin kun ADE kuuri vaan loppuu niin alan syöttämään tuota :)
 
 


3 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen hevosen omistamisesta? Listata ja kertoa asioita yleisesti, puhua rahapuolesta, ajanmenosta ja sen sellaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta, voisin toteuttaa tän ihan ens viikolla kun hepan omistuksesta tulee 10v täyteen :)

   Poista
  2. Kiva juttu! Oon itse ostamassa ensimmäistä hevostani nyt parikymppisenä ja haluaisin kuulla sun mielipiteen hevosen omistajana näihin asioihin :)

   Poista