2014/07/23

Uusia pihajuttuja

Meijän pihalle on tullut uusia juttuja vielä näin ennen muuttoa. Oon aina toivonut tuollaista riipputuolia meille ja nyt vihdoinkin sain sen! Oon nyt viettänytkin aika monta kesälomapäivää tuossa löhöillen! Tänään vielä pitäis lähteä kodin ykköseen etsimään siihen valkoiset istuintyynyt kun nuo beiget ei oikein tunnu sopivan noiden muitten kans :) 

Tässä kans sit kuvaa niistä meidän timanttituijista mitkä ostinkin jo pari viikkoa sitten kouvolasta. Meillä meinas olla vähän ongelmia löytää noille paikka kun tuntui että ne ei sovi tuohon oven viereenkään kummallekkin puolelle kun oven vieressä on tolppa mut sitten laitoin molemmat ikkunan alle. 

Sit vielä Harrin tekemä salaattiloota missä yritän nyt epätoivoisesti kasvattaa mun salaatteja.. Saa nähä millon ne kuolee, basilikat kuoli ainakin jo :D Muutenkin outoa kun musta on tullut tämmönen ihmeellinen "viherpeukalo" vaikka toisaalta inhoankin pihahommia. Ruohonleikkaus alkaa jo vähän tympimään kun sen saa tehdä kaks kertaa viikossa.. 

2 kommenttia:

 1. Vähän säikähin et oot lopettanu tän sun blogin!! Onneks et, koska tää on lempiblogi:) mistä ostit ton tuolin? entäs noi etupihan ihanat valkoset ruukut missä ne tuijat on? haluisin just ton tyyliset etupihalle, mut kaikki ruukut on ollu liia isoja mitä oon kattonu! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Osoite vaan vaihtui ;)
   Tuoli oli hong kongista, ruukut kouvolan robin hoodista tarjouksessa sillon ainakin 20e/kpl!

   Poista