2014/07/22

Asuntomessut

Sunnuntaina lähettiin käymään Jyväskylän asuntomessuilla. Oli kyllä ihan älyttömän kuuma keli ja välillä sit satokin vettä kaatamalla.. Porukkaa silti oli aika paljon tuolla ja saikin kierrellä noita taloja aikalailla jonossa. Olisin halunnut tutkia vähän paremmin noita koteja ja ottaa enemmän kuvia mut akkukin loppui sit lopulta kamerasta. Onneks kuitenkin sai muutamia kuvia edes!

Saatiin aikaa kuitenkin kulutettua varmaan sellasen viisi tuntia ja lähdettiinkin kävelee pois joskus ennen kuutta vasta. Tykkäsin kyllä tosi monesta kohteesta mutta mua ainakin ärsytti kun kaikki kohteet ei ollutkaan ihan tiptop vaan joittekin pihoissa saattoi olla nuupahtaneita kukkia tai nurmikkoa tai sisällä saattoi olla joku huone mihin ei päässytkään kun se ei ollut vielä valmis. 

Lempparitaloni oli kyllä 5.Käpylä 221, 13 Valkola M-121-3P, 34 Talo A ja 38 Villa Muurame. Kaikki nuo talot oli ihanan valosia ja moderneja niin sisältä kuin ulkoakin :) Sain kyllä inspiraatioita että mitä kaikkea teenkään sitten joskus meidän tulevaan omakotitaloon:

* saunan seinä melkeinpä kokonaan lasista
* valkoinen kiuas
* kimalteleva raitatapetti makuuhuoneeseen
* kylppäriin kiiltävän valkoista aaltoilevaa laattaa
* mun on myös pakko saada noita Lennolin kimalle pyyhkeitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti