2014/08/28

Satama - Uusi koti

Eilen lähdettiin aika extemporena kattomaan yhtä kämppää ja ihan vaan sillä ajatuksella et noh jos tää on kiva niin voitaishan me sit muuttaa. Noh, kämppä olikin tosiaan kiva ja sen sijainti oli vielä kivempi. Asuntoa oli katsomassa myös joku toinen ja vaikutti siitä kiinnostuneelta ja mää koko eilis illan sit panikoin ja mietin et saadaanko me se asunto vai mitä nyt tapahtuu! Tänään sit aamulla en jaksanut oottaa soittoa vaan soitin ite ja sanoin et me halutaan muuttaa siihen ja niin me sit vaan saatiin se! :D Lokakuusta lähtien siis muutetaan Lahteen ja vieläpä sinne ihanaan satamaan   Kerrostaloelämä ei taidakkaan haittaa enää kun on niin hyvät koiranulkoilutus maisemat ! Tosiaan nyt alkaa taas hullu pakkaaminen ja odotan jo innolla et päästäis muuttaa tuonne. Tämä tuleva koti on siis viisi neliötä isompi kuin meidän nykyinen vuokrakämppä ja meillä on lasitettu parveke järvelle päin. Harmi vain että kerrostalo on suoraan maiseman edessä mutta veden lähelle päästään kuitenkin ;) Lähdenkin nyt karsimaan tuota vaatehuonetta koska tulevassa asunnossa tulee olemaan vain vaatekomeroita joten on aika tehdä pieni syys siivous tuonne ja laittaa kaikki turha myyntiin. Pysykää siis kuulolla  

2 kommenttia:

 1. Moi! Miten ootte viihtynyt lahen suunnilla? :) jos kaipaat toveria täältä päin niin uskon että tultaisiin hyvin toimeen :)
  - Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh en nyt tiiä kotiudunko mää tänne kunnolla ku muutankin näin usein :D mut aina on kiva päästä tutustuu uusiin ihmisii nii laita vaiks facessa viestiä tms :)

   Poista