2016/03/22

Tampere / Torni hotelli

Viikonlopusta selviydytty! Sain vihdoinkin pitkästä aikaa viettää vapaa viikonloppua ja lähdimmekin käymään Tampereella. Lauantaina H:lla oli dj kurssi ja itse lähdinkin siksi aikaa shoppailemaan Ikeaan ja Ideaparkkiin. Ikeassa vaan minulle tuli todella huono olo ja tuntui, että pyörryn koko kauppaan. Tein pikaisen kierroksen siellä ja ostin kaikki tarvittavat jutut ja lähdinkin sitten ajelemaan Ideaparkkiin ja siellä ensimmäiseksi juoksin hakemaan särkylääkkeitä. Olo parani onneksi särkylääkkeiden avulla sitten hetkeksi!

Olimme varanneet myös hotellihuoneen Torni hotellista.  Hotelli oli ihanan ylellinen paikka ja saimmekin huoneen 8:sta kerroksesta omalla kylpyammeella!! Kävimmekin illemmasta syömässä ja vähän kaupungilla kiertelemässä. Kävimme myös hotellin yläkerran Moro baarissa juomassa yhdet drinksut, kelpaisi useamminkin istuskella tuolla yläilmoissa! Myöhemmin oloni sitten huononi taas ja tuntui, kuin olisin ollut 40 asteen kuumeessa.. Loppuiltaa vietettiinkin sitten kylpyammeessa lilluen ja Slummien miljonääriä katsellen. 

Aamulla kävinkin hakemassa autosta taas lisää särkylääkkeitä, että olo helpottuisi ja samalla kävimmekin aamupalalla. Aamupala oli kyllä huippu kyseisessä hotellissa, en voi muutakuin suositella! Kävimme vielä hotellissa ottamassa päiväunet ennen uloskirjautumista  ja silloin onneksi olonikin helpottui. Kävimme vielä ottamassa kuvia, kahvilla ihanssa Pella`s cafessa ja ostamassa uusia meikkejä. Kotiin päästessä oloni oli lähes normaali. nyt on enää vain vähän flunssainen olo? Ehkä tuun heti aina kipeeks kun pääsisin lomailemaan jonnekin kunnolla.. Reissu oli muuten kyllä kaikinpuolin ihana ja aion kyllä mennä uudestaankin kyseiseen hotelliin!


2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Pitää itsekkin lähteä joskus tutustumaan Tampereeseen :) Upee myös tuo sun uus blogin pääkuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on kyllä ihanan oloinen kaupunki! Kiitokset sis ;)<3

      Poista