2016/06/27

JUHANNUS TALLINNASSA

Juhannuksesta jälleen selvitty, mutta silti tämä maanantai on tuntunut melko rankalle päivälle! Vaikkei meidän juhannus mennytkään tänä vuonna bailatessa, niin olin melko rättiväsynyt tänä aamuna kun lähdin töihin. Olimme koko viikonlopun Tallinnassa kylpylässä ja eilen olimme kotona juuri ennen kahtatoista yöllä. Tänään olen siis kärsinyt selvästi matkakrapulasta. Juhannus oli kuitenkin kivan rento ja oli kivaa käydä pitkästä aikaa Tallinnassa! Shoppailimme, lilluimme melko viileässä kylpylän altaissa, kiertelimme vanhassa kaupungissa ja söin elämäni parasta lohipastaa ja ruokaa ylipäätänsä. Keli oli myös Tallinnan päässä tosi hyvä, kerran taisi ripsiä vettä vähän taivaalta, mutta muuten oli aurinkoinen ja lämmin keli! Nyt kuitenkin annetaan kuvien puhua puolestaan ja jatkan sängyllä löhöilyä.
Miten teidän juhannus meni?



4 kommenttia:

  1. Todella kivoja kuvia oot ottanut reissusta! :) Mäkin kävin Tallinnassa päiväristeilyllä viime viikolla ja kävin myös tuolla vanhassakaupungissa. Se on niin kaunis paikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset taas ihanasta kommentista <3 Tuo vanha kaupunki on kyllä tallinnan kaunein paikka! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja upeus sinä! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa, pystyy jotenkin helposti samaistumaan.:)
    Tallinna on aivan ihana paikka, mieheni kosi mua siellä kaksi vuotta sitten💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi mikä kommentti! piristit kyllä päivääni kummasti<3 blogin kirjoittaminen kyllä tuntuu super kivalle kun saa tällaista palautetta! :) Ja jep tallinna on kyllä kaunis paikka ja vähänkö ihana kokemus sulla löytyy sieltä vielä!

      Poista