2016/06/11

18 X JATKA LAUSETTA 

Monissa blogeissa onkin pyörinyt kiva postausidea ja ajattelin itsekkin toteuttaa välillä vähän jotain erilaista tänne! Samaan syssyyn saankin laitettua eilen pikaisesti napatut asukuvat, jotka otettiin ihan extemporena ja yritettiin myös säästyä sateelta, joka uhkasi tuloaan aikalailla. Tuuli teki kuvauksista taas hiukan haastavempaa ja Suomen ihana kesä ei myöskään paljoa lämmittänyT! Mutta saipahan muutaman onnistuneen otoksen.

En ymmärrä.. ihmisiä jotka eivät jaksa miettiä oman kotinsa sisutusta. Siellähän tulee vietettyä niin paljon aikaa, niin miksei sitä voisi olla viihtyisässä ympäristössä? Okei, syytän itselläni ainakin tässä tätä nykyistä ammattianikin, mutta musta on superkivaa että kaikki paikat on laitettu viimeisen päälle!

Viime aikoina.. olen jaksanut bailata ja hössöttäävössöttää paljon enemmä kuin ennen. Onks musta tullut taas nuori ja virkeä? hahah

En osaa päättää.. ostaisinko uuden kristallikruunun vai säästäisinkö aurinkomatkaan. Tää on niin turhauttavaa kun sen ulkomaanmatkanhan mä muistaisin paljon pidemmästi kuin et jee kävin ostaa uuden lampun! Miksei sitä osaisi aina vaan säästää kivoihin matkoihin mieluummin kuin siihen materiaaliin?


Muistan ikuisesti.. kun peruutin autoni ojaan samalla kun puhuin puhelimessa ja etsin uusia kenkiäni jostain tehdasalueelta..

Päivän paras juttu.. kun saa olla rauhassa sohvalla jee!

Salainen taitoni on.. katsoa toisella silmällä kiviä ja toisella lokkeja :D Oonks vähän onneton näissä salaisissa taidoissa?!

Jos saisin yhden toiveen se olisi.. että tää maailma olis vähän enemmän tasapainossa. Ei yhtään missimäinen vastaus tämä 

Minulla on pakkomielle.. hinkata joka puolelta tahroja jos teen jotain muuta, saatan hyvin alkaa puhdistamaan tahroja keittiön kaapeista samalla kun teen aamupalaa ja unohdan sitten kokonaan syödä.. Olen myös leikkinyt koirien kanssa lattialla ja putsannut samalla lattialistoja hahah! 

Söin tänään.. valkosuklaalimejuustokakkua

Tekisi mieli.. ajella välillä hiukset kaljuksi koska koen melko useasti hiuskriisiä näiden lyhyiden hiuksien takia.

 
 Olenko ainoa jonka mielestä.. leveälahkeiset housut ei vain ole hienot? 

Kaikista pahinta on.. katsoa kaikkia raivostuttavia junttiohjelmia mutta ei jaksa kuitenkaan vaihtaa kanavaa vaan joutuu valittamaan miten ärsyttävä ohjelma on :D

Minusta on söpöä.. kun Harri leipoo mulle joka synttäreiksi erilaisen kakun.

Seuraavaksi ajattelin.. korkata skumppapullon ja suunnitella illan menoja?

Noloa myöntää, mutta.. olen välillä melko rääväsuinen ja sanon vähän vääriä asioita väärissä tilanteissa

Ärsyttävintä on.. kun jossittelee liikaa et mitä tekisi tai vaikka ostaisi ja sitten eivaan yksinkertaisesti osaa päättää ja sit päättää olla tekemättä yhtään mitänä ja sit harmittaa.

Haaveilen.. koko ajan uusia remontteja, sisustusjuttuja, talon ostamisia ja liikeideoita mitä voisin toteuttaa tulevaisuudessa.

Bloggaan koska.. tää on aika mahti harrastus!

Paita (mekko) Nelly | Laukku Louis Vuitton | Farkut dr.denim | Kello Michael kors | Kengät Nelly


8 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) lempikuva tuo kolmas :) kauheen kylmä ulkona, toivottavasti ilmat lämpenee pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Jep toivon mukaan tulis ne helteet pian takas :D

      Poista
  2. Täällä tuijottelen kateellisena gasellinjalkojasi ja ehdotan, et lähet kristallikruunun sijasta kanssani down under T persjalkainen puolikas siskosi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kovasti säästää ja välttää ne kristallikruunut! :D haha vai gasellijalka

      Poista
  3. Upeita kuvia <3 Täällä yks ketä ei jaksa välittää sisustuksesta, mutta viihtyy hyvin kotonaan silti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos <3 hassua et ihmisillä on niin erilaiset kiinnostuksen kohteet että mullakin varmaan on monia sellasia juttuja mistä en jaksa välittää jotka taas on toisille sit elintärkeitä :D

      Poista
  4. Komppaan sua täysin tuossa sisustus asiassa, mun mielestä koti pitää olla sellainen että siellä oikeasti viihtyy ja nimenomaan sisustus tekee silloin niin paljon! :) Ps. Voitko taikoa mustakin taas nuoren etten jää yksin mummoilemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaa kiva et siellä on joku samaa mieltä :D! en kyllä varmastikkaan vois ikinä asua missään, missä olis itseni mielestä typerä sisustus hahah! en tiiä mikä taika piristäis, mää syytän nyt ehkä tätä kesää kun oon ehkä muutaman prosentin vähemmän mummo kuin aikaisemmin ;D

      Poista