2016/06/23

VIIKON LEMPPARIT JA INHOKIT

Heippa! Tälle päivälle sattuikin vapaapäivä jonka olen kuluttanut oikeastaan blogiasioita ja remppa-asioita hoideillen. Nyt tulinkin kahvilaan kirjottelemaan, enkä ole koskaan aikaisemmin älynnyt tehdä näin! Kivaa vaihtelua blogin kirjoittelulle, kun voi kirjoittaa muuallakin kuin kotisohvalla. Samalla saa myös vedettyä lounas salaatit, eli välttyy ruuan teoltakin, heh. Tämä viikko on myös ollut tosi kiva ja ajattelinkin kirjoitella tänne samalla viikon kivat jutut ja myöskin ne ärsyttävät juttuset!

Ainiin ja tämä asu mikä näissä kuvissa näkyy, niin siitähän pitikin myös mainita. Hame päällä tunnen itseni kauhean tyttömäiseksi ja heti kuvausten päätyttyä menin kotiin ja iskin hupparin päälle ja oikeastaan poikamaisimmat rytkyt jotka kaapin perältä löytyikään. Vaikka olenkin hyvin tyttömäinen, niin silti omistan sen oman "jätkäpuolensa" ja sen takia ei millään osaa pitää näitä hameita ja mekkoja. Olenko ainoa?

Viikon inhokit: Korvien jäätyminen aamulenkillä, Koiran lenkkeilyttäjät jotka pysähtyvät koiriensa kanssa kun tulen omieni kanssa vastaan ja koira alkaa räyhäämään hihnassa minkä kerkeää, ilman autoa eläminen kun joudut pyytämään kyytiä joka paikkaan etkä uskalla ajaa autolla edes kauppaan, eväät jotka ostat töihin ja älyät niiden tuovan vaan huonon olon ja mietit miksen taaskaan ostanut sitä salaattia, toisen osapuolen odottaminen että pääsemme ottamaan kuvia ja sitten kun päästään ottamaan kuvia, huomaat miten toinen on järjettömän likainen ja itse olet pukeutunut juurikin tähän hameasuun, hahah. vesisade johon pitäisi lähteä pyöräilemään, maalia hiuksissa joka ei lähde millään irti, proteiinilettuset jotka eivät vaan onnistu ikinä.

Viikon lempparit: aamulenkin skippaaminen ja yöunet jotka saivat jatkua vielä tunnin verran, pitkästä aikaa Zalandolle tehty tilaus, 4 päivän juhannusloma, huolletut ripset, auto meni katsastuksesta läpi, suomalaiset herneet, kerrankin valmiit juhannussuunnitelmat, ihanat vaaleanpunaiset pionit, vuosipäivä, pitkästä aikaa autolla ajelut ja musiikin popittaminen, uusien maustepurkkien askartelu, uusien sisustusideoiden keksiminen, kaikkien blogikirppis juttujen myyminen päivässä, siskopuolelta viesti että sillä on mulle tuliaisia Ranskasta!!, anoppilassa syöty megahyvää mansikkakakkua, oman pihan siistiksi saaminen, jäsenkorjauksesta tullut helpotus eikä hartioissa ole enää niin suurta kipua kuin ennen!

Paita H&M | Hame Cubus | Laukku Louis vuitton | Kengät Nelly | Kello Michael Kors 

Nyt kuitenkin jätän blogin muutamaksi päiväksi rauhaan ja valmistaudun juhannuksen viettoon. Pitäkäähän tekin kivaa juhannuksena ja kertokaas mielipiteenne iskeekö teihin tällainen överi tyttömäinen asukokonaisuus?

4 kommenttia:

  1. Näytät hyvältä,mutta jotenkin kuva viestittää että on epämukava asu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää! Kyllähän toi asu tuntui vähän epämukavalta koska en yleensä liiku hameessa plus mäkäräisten määrä oli melkomoinen kuvia ottaessa niin en yhtää ihmettele jos se epämukavuus välittyy kuvien kautta :D

      Poista
  2. Mun mielestä tuo ei ole vielä överi tyttömäinen, voisi nimittäin olla " pahempikin" :D Itse en pahemmin viihdy missään tyttöhepeneissä, ellei niitä hepeneitä tasapainoita jollain sellaisella asusteella/ vaatteella joka tuo kokonaisuuteen särmää :)) Ps. Ihania asioita olit listannut noiden inhokkien kaveriksi! Mukavaa uutta viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no en vissiin ole sitten ainoa joka ei viihdy aina liiallisen tyttömäisissä hepeneissä :D kiitos taas ihanasta kommentista ja kiva kun tykkäsit postausaiheesta! kivaa viikkoa sinnekin<3

      Poista