2019/11/23

YKSIN DUBAISSA

Helouu täältä sohvan pohjalta! Olen tänään viettänyt todellisen löhöilypäivän, katsonut Täydellisten Naisten jaksoja ja nukkunut vaan tosi pitkään. Viime viikonloppuna oli vähän eri meininki, otin nimittäin elämäni ensimmäisen äkkilähdön ja lähdin myös ensimmäistä kertaa ulkomaille yksinään!

Mietin viime viikolla, että olisi kiva toteuttaa joku viikonloppureissu mutta en oikein osannut päättää mihin lähtisin. Ajatuksissa oli kutkutellut aiemmin jo haave, että joskus menisin yksin ulkomaille ja aloin sitten selailemaan lentoja paikkoihin mihin voisi yksin matkustaa. Halusin ehdottomasti että paikka olisi tuttu ennestään eli vaihtoehtoina oli oikeastaan Lontoo tai Dubai. Lontooseen kuitenkin matka olisi maksanut saman verran kuin Dubaihin joten mietin tosissani että miksi en muka lentäisi vähän pidempään ja ottaisi pientä breikkiä ja menisi ottamaan aurinkoa viikonlopuksi Dubaihin?

Pakkasin pari päivää ennemmin matkalaukun valmiiksi ja torstai iltana tein lopullisen päätöksen, että nyt oikeasti lähden, miksi en toteuttaisi niitä mahtavia ideoita joita keksin ja jotka ovat oikeasti toteutettavissa?! Perjantaina sitten töiden jälkeen lähdin bussille ja sieltä moikkaamaan ensin Helsinkiin siskojani ja äitiä ennen lennolle lähtöä. Se oli jotenkin hassua matkata ensimmäistä kertaa yksin lentokentälle, mutta samalla tosi vapauttava fiilis kun tiesin pääseväni kohta löhöämään palmupuiden alle! Lento lähti 11 aikaan illalla ja perillä Dubaissa olin lauantai aamuna seiskan aikaan.

Lennon jälkeen otin sitten taksin ja kruisasin käymään hotellilla heittämässä kamat sinne ja hetken aikaa makoilin hotellin altaalla. Sitten lähdin Palmusaarille jossa menin viettämään aikaa Drift beach clubille joka oli niin hieno paikka (ja myöskin yllättävän tyyris mesta!). Clubilla löhöilyn jälkeen lähdin sitten tekemään check inin hotellille ja naureskelin tosiaan päästyäni hotellihuoneeseen - en ole varmaan koskaan ollut niin isossa hotellihuoneessa ja nyt olin siellä aivan yksin vieläpä! Ne maisemat oli kyllä kans aika hulppeat 52 kerroksesta! Loppupäivän sitten hengailin vaan hotellilla ja kävin vähän kiertelemässä lähistöllä olevia paikkoja.

Sunnuntaina päätin sitten viettää shoppailupäivän, hotellista oli Dubai Mallille vain parin kilometrin matka joten kävelin paikan päälle ja samalla kävin vähän kuvailemassa ja kiertelemässä paikkoja. Shoppailukierros kestikin sitten loppupäivän ja huomasin 7 tunnin jälkeen että olisi varmaan hyvä alkaa lähteä takaisin hotellille päin. Ajattelin kokeilla ekaa kertaa metroa Dubaissa, onhan sillä nyt suhailtu muissakin kaupungeissa. Metrolla kulkeminen ei vaan ollut mitenkään helppo homma, kaikki metrot olivat nimittäin niin täynnä, että sinne mahtui aina pari ihmistä kerrallaan sulloutumaan ihmismassan joukkoon. Tuo metromatka kestikin sitten tunnin verran, vaikka hotellini oli yhden metropysäkin päässä.. :D

Maanantaina sitten ei ollutkaan kauheasti aikaa ennen lennolle lähtöä, kentällä piti kuitenkin olla jo kolmen maissa. Aamupäivän kulutinkin vaan salilla käyden, aurinkoa ottaen ja kävin lähi kahviloissa lounaalla. Sitten illalla olinkin 10 aikaan takaisin Helsingissä, mutta tällainen pikavisiitti oli hyvänmittainen kun yksinään matkusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti