2019/12/18

KADONNUT JOULUFIILIS & UUSI KOTI

Nyt pitäisi aloittaa ihan tyhjästä. Bloggaus tuntuu ekaa kertaa ikinä ihan utopiselta jutulta, ihan kuin en olisi koskaan kirjoittanut tänne sanaakaan. En ole ikinä blogiurani aikana pitänyt moista taukoa, mutta Suomen harmaus ja kaikki muu hässäkkä on vaan vienyt kaiken ajan ja inspiraatio on todellakin ollut ihan hukkateillä. Instagramiin on jotenkin ollut vaan helpompi päivitellä elämästään ja samalla tuntuu, että onko bloggaamisurani todellakin kohta paketissa?

No mutta ei sen enempää löpinöitä tästä, saan luultavasti vuoden laiskin bloggaaja tittelin joka tapauksessa. Ajattelin ihan vaan kirjoitella niitä kuulumisia, koska niitähän on! Aloitetaanko vaikka ensin tulevasta muutosta, oman asunnon hankkimisesta! Jep, muuttolaatikot olisi taas vaihteeksi pakattuna! Koko syksyn ajan etsin, etsin ja vielä enemmän etsin uutta asuntoa. Välillä sitten olinkin jo ihan epätoivoissani ettei tuota asuntoa tule löytymään koskaan. Sitten yksi perjantai ilta Etuoveen tulikin sellainen kohde, jonka tiesin heti olevan meidän uusi koti. Päästiin onneksi katsomaan asuntoa viikonloppuna ja  siitä alkoikin sitten pieni tarjoustaistelu, mutta nyt asunto on tosiaankin meidän!! Vuodenvaihteessa saadaan avaimet mutta ensin pitäisi aloittaa the-remontti, eli kiirettä riittää vielä tammikuun ajan.. Mutta olen kyllä ihan innoissani kun pitkästä aikaa pääsee tekemään kunnon sisustussuunnitelmia ja pääsee näkemään myös sen lopputuloksen! Tästä tulevasta asunnosta sitäpaitsi tulee täysin eri tyylinen kuin vaikka mitä meidän edellinen omistusasuntomme oli.

Ja vaikka eletään jo joulukuun loppupuolta niin jouluhössötykset on jääneet aika minimiin tämän asuntohärdellin takia, mutta lauantaina onneksi suunnataan koko jouluviikoksi taas Leville. Joulukuusi nakataan takapenkille mukaan joten uskon sen joulufiiliksen löytyvän sieltä lumikinosten keskeltä ja kun pääsee oikeasti vetämään kunnon yöunia ja viettämään rauhallista joulua! Nyt kuitenkin jatkan viimeisten joululahjojen pakkaamista ennen nukkumaanmenoa. Ehkäpä kirjoittelen sitten ensi kerralla Lapin suunnalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti