2020/06/22

MIDSUMMER 2020



Long time no see! En kyllä pysty enää sanomaan itseäni bloggaajaksi kun en välillä muista tämän koko sivuston olemassaoloa. Nyt kuitenkin tuntui, että oispa kiva jakaa näitä juhannuksena napattuja kuvia muuallakin kuin Instargramin puolella :)

Juhannus meni kyllä ihan supervauhdilla ja vietettiin kyllä ihan todellinen mökkiloma (hävettää ehkä hiukan myöntää näin mökinomistajana etten ole tainnut koskaan viettää siellä noin paljon aikaa kuin tänä juhannuksena..). Perjantaina pihahommien jälkeen laitettiin mökille uusi jääkaappi paikalleen ja sitten vaan oikeastaan grillailtiin, saunottiin ja käytiin uimassa. Yöllä käytiin sitten vielä suppailemassa auringonlaskun aikaan. Lauantai meni sitten aika samalla kaavalla, ainoa vaan että suppailu vaihtui mönkkäriajeluksi! Oli kans kiva kun kameralla tuli otettua paljon kivoja kuvia ja muutenkin tästä juhannuksesta jäi tosi hyvä fiilis.



Nyt jo odottelen aika innolla kun juhannuksena varattiin meille pikku kesälomareissu Viroon mihin olisi tarkoitus lähteä ajelemaan Tallinnasta vähän kauemmas. Ensin ei ollut kauheammin mitään kesälomafiiliksiä kun ei ollut mitään sen suurempia reissuja tiedossa mutta nyt on ihan kiva, että kesälomalle keksin parikin paikkaa missä lähteä käymään!

Ehkä siis kirjoittelen tänne seuraavan reissun jälkeen lisää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti