2020/09/17

KAMERAKALUSTO VAIHTOON

Nyt kun ykkösharrastus eli matkailu on vähän bannissa, niin päätin alkaa pitkästä aikaa panostamaan kuvailuun! Kesän aikana olen halunnut juosta kamera kädessä ja kuvailla välillä jotain muutakin kuin itseä - oman pärstän tuijottelu jokaiselta kuvaruudulta ei ole mitenkään mieltä ylentävää kovin pitkään, varsinkin kun niitä kuvia on tullut napsittua viimeiset 14 vuotta :D 

Muutama vuosi sitten vaihdoin Canonin Olympuksen Pen versioon, joka toimi hyvin matkustaessa pienen kokonsa puolesta. Kuljetin tuota pikkukameraa mukanani nyt muutamat vuodet ja tykästyin tosissaan Olympuksen kameroihin mutta kaipasin kuitenkin vähän enemmän sitä perinteisen järkkärin tuntua.

 Uudeksi kameraksi päädyin hankkimaan Olympus OM-D E-M5 Mark 3 rungon sekä ensimmäiseksi "monikäyttölinssiksi" valikoitui Olympuksen m.zuiko 12-40mm f2.8 pro. Onnekseni uuteen kameraan käy myös tuon edellisen kameran vanhat linssit, joten toinen käytössä oleva objektiivi on 45mm. Ja näiden lisäksi tulisi vielä hankkia ainakin yksi pitempi putki, eli ei tässäkään harrastuksessa ostoslista heti lopu kesken.. :D Kamera on ollut nyt vajaa viikon verran käytössä ja keksin oikeastaan siitä vain plussia - ihan jäääärjettömän hiljainen, sopivankokoinen edelleen matkoille, kääntyvä näyttö, wifi yhteydet ja valovoimaisuus on myös todella hyvä! Nyt vaan kun pääsisin räpsimään kivoja syksyisiä kuvia niin voisin tulla jakamaan niitä myös tänne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti