2021/05/10

TOUKOKUUN KUULUMISET

Toukokuu - vihdoin! Olen odottanut nyt kyllä kesää kuin kuuta nousevaa ja tänä vuonna kevät on tuntunut järjettömän pitkältä mutta samalla taas aika menee järjetöntä vauhtia. Mun mielestä kevät starttaa heti maaliskuusta alkaen mutta tänä vuonna tuntuu kuin jääkausi olisi kestänyt tänne toukokuulle saakka. Onneksi kuitenkin lämpöisiä päiviä oli luvattuna nyt heti kun kesälomani starttaa keskiviikkona! 

Ajattelin muutenkin höpistä tänne pitkästä aikaa mitä on meneillään. Arki rullaa kyllä tasaiseen tahtiin ja se on välillä turhauttanut aika paljonkin. Kaipuu maailmalle on ihan mieletön ja koko ajan olen suunnittelemassa isompia ja isompia reissuja, tietämättä kuitenkaan siitä, milloin niitä edes pääsee toteuttamaan. Samaan aikaan haluaisi kuitenkin osata olla kiitollinen siitä, mitä kaikkea elämässä on täällä kotonakin koska kaikki on kuitenkin niin hyvin. Meillä on edelleen ihana koti, työssä saan tehdä mieluisia juttuja, mökkiremontti, tuleva pakuprojekti, oma terveys ja hyvinvointi on ihan hyvällä tolalla joten ei pitäisi olla mitään tylsistymistä ja turhautumista. Päivät kuitenkin herkästi toistaa itseään eikä innostu enää asioista kuten haluaisi. Ehkä vaan kaipailen sitä matkailufiilistä kun pääsee niin irti omasta arjestaan! Toivottavasti tuo reilu viikon mökkiremontti toisi vähän edes sitä fiilistä ja myös jotenkin myös lepäämistä ja olemista (vaikka pääasiassa joudutaan puurtamaan aika kovaan tahtiin :D) .

Tykkään kuitenkin enemmän siitä, että on tuhat rautaa tulessa ja paljon kaikkea meneillään kuin että lilluisi päivät pitkät tekemättä yhtään mitään. Olen kuitenkin edelleen huono pitämään balanssia palautumisen ja kaikkien menemisien kanssa joten yleensä onnistun keksimään päiviin liikaa tekemistä ja menemistä ja unohdan käyttää aikaa palautumiseen.

No mutta lomaa odotan myös yhtä kovasti kuin tulevaa kesää ja onneksi siihen on enää ihan hetki aikaa! Harkitsin viettäväni loman aikana pienen somebreikin mutta toisaalta taas olisi kiva naputella tänne blogin puolelle päivityksiä miten mökkiremppa eteneekään. Saa nähdä, mutta niissä merkeissä kirjoittelen seuraavan kerran! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti