2012/04/01

kysymykset+vastaukset

Mikä on sun lemppari vaatekauppa? - esim nää peruskaupat h&m ja gina on kivoja ja Guess tietty :)

Minkä takia otit tatuoinnin? ja mikä merkitys tatuoinnilla on sulle? - musta tatuoinnin ottamiseen ei tarvi olla oikeestaan mitään syytä eikä tarkotustakaan. Ja mulla on tatuointeja kaks eikä kummallakaan oo ollu mitään tarkoitusta mut tatuointi kuume vaan iski!

Otatko mistään inspiraatiota pukeutumisees? - Tää oli kauheen hankala kysymys ja nyt kun rupesin miettimään niin en oikeestaan, ostan kaupasta kaikkea mikä näyttää kivalta ja on kivan värinen :)

mihin maahan haluisit matkustaa ? :) - Näitä on aivan liikaaa no ainakin amerikkaan nykiin, L.A, miami, japani, kiina, ranska, thaimaa... jatkanko vielä :D?

Missä siis tarkalleen ottaen asut? - Saarijärvi sityn koiralampi huudeilla. 

 
Kauan sinä ja sun poikaystävä olette seurustelleet?
- kesäkuussa neljä vuotta :)

Tykkäätkö lapsista? Koska niitä haluaisit? - oikeesti en tiiä mitään niin inhottavaa kun lapset :-D minusta niissä ei oo mitään hyvää ja 12 vuotiaana oon tehny päätöksen että niitä en tule kyllä hankkimaankaan! Sitten inhoon sitä vielä kun kaikki sanoo tähän "ainahan se mieli voi muuttua" mutta epäilen että ei tuu muuttumaan.

Ketkä on sun parhaita kavereita? - näitäkin on muutama mut esimerkiksi laura, annika, sanna :) 

Millä alalla nyt olet töissä? - kaupan ala ja sit käyn välillä hoitaa heppoja ratsastuskoululla!

Asutteko vuoralla vai ihan oma kämppä? - vielä vuokrakämppä

Paljonko kuntoilet? - varmaan 5-6 päivää viikosta, hevosen liikutan 5pv viikosta, koirien kaa käyn lenkillä aina kun on hyvä keli ja salilla käyn kerran viikossa!

Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaisuudelle?- lähteä sisustusalalle ja saada siitä toivon mukaan vakituisen työn ja sit haluun ostaa oman talon ja sen mustan audin ;)


Miten päädyit opiskelemaan parturi-kampaajaksi? - Olin monta vuotta hakenu ylä-asteen jälkeen parturi kouluihin mut ikinä en päässy ees pääsykokeisiin. Nyt sit kun olin tarpeeks vanha niin pääsin tänne tohon aikuispuolelle.

Aijotko vielä sisustussuunnittelijaksi? - tottakai :-) 

Mitä sun poikaystävä tekee? opiskelee/käy töissä?se käy tekee taloja missä sattuu huitsinnevadasssa

syötkö paljon "roskaruokaa" vai tykkäätkö itse kokata? - mua ärsyttää ku inhoon ruuan laittoa :D kotsan numerona kiiltää numero kuutonen päättötokarissa niin voitte päätellä siitä sitten et teenkö ruokaa kotonakaan :D olis kivaa osata tehä kaikkia erilaisia ruoka juttuja ja herkkuja mut mää en vaan oikeen osaa :-D

Mitä hiustuotetta ilman et pystyis elämään?
after party, lämpösuoja, pidennysharja ja pidennykset
       
Onko sulla enemmän nais- vai miespuolisia kavereita? - apua varmaan enemmän poikapuolisia! tai niitä ainakin nään varmaa enempi ku tytyjä

Seuraatko Saana Parviaisen blogia? Mitä mielä olet hänestä? - haha en ollu ennen kuullukkaa tämmösestä mut oli pakko sitten googlettaa tää blogi :D joo ja en kyllä nyt ainakaan jääny seuraamaan tätä 
blogia, sori

 Onks sulla joku outo tapa mitä muut ihmettelee? - ai että onko? ne on kyllä enemmänkin kaikkia ruokajuttuja

Mikä on sun erikoisin vaate?
- hello kitty jumpin :D:D:D

Mikä on sun oudoin ruokatottumus? - mm. en voi syödä paksua juustoa, kaakao on parempaa kun sen juo lusikalla,  en haluu ikinä syyä niitä jugurttipurkin reunalla/kannella olevia paksumpia jugurtteja, en voi juoda mehua missä on könttejä..

Onks sulla ripsienpidennykset? - nyt on :)

Mitä mieltä oot Tuksusta? - ihana  pinksu neiti<3<3<3 = fat cow?

Mitä mieltä oot sun varpaista? (öö mikä kysymys tääki nyt oli xd)
- yäk mulla on rumat varpaat just semmoset klonkku varpaat haha

Mikä on sun lemppari juttu sun ulkonäössä ja mistä et tykkää? - en tykkää oikeen vieläkään täysin mun silmien väristä, en tykkää kun mun hiukset on niin lyhyet, en tykkää kun en rusketu kunnolla eikä mun naamaankaan tartu mitkää aineet ja oon ihan kalkkilaivan kapteeni pandan silmillä, en tykkää kun mulle ei käy et pitäis hiuksia niinku sivulla/ylhäällä, enkä tykkää mun uimarenkaasta :D Tykkään sit ainakin jaloista

Mikä on sun lempijätski? 

Minne menisit lomalle, jos saisit valita ihan minkä tahansa paikan? - New york tai L.A!

Ootko kisannu sen sun toisen koiran kanssa agilityssä?- en kun ei pennistä oo mihinkään :D hyvä kun haluaa lenkillekkää lähteä!

Luetko paljo kirjoja? - en ollenkaa ! viimeks yläasteella lukenu kun oli pakko?

Jos saisit valita tasan yhden ainoan meikkaustuotteen jota jatkossa käyttäisit, mikä se ois? - apuaa en pystyis varmaan selviämään jos näin pitäis valita :D mut jos mulla olis ripsienpidennykset kuitenkin niin sit niitten lisäks ottaisin eyerlinen.

1 kommentti: