2013/10/16

41 days left

reilu 160 päivää odotusta jo takana, hassua kuvitella et reilu kuukauden päästä me ollaan Dubaissa! Oon yrittänyt olla koko tän ajan hirveämmin shoppailematta et pääsen törsäilee sit tuonne isoihin ostoskeskuksiin!
kuvat weheart

Matkaa varten oonkin tehnyt jo vähän ostoslistaa mitä pitäisi hankkia: 

Rusketuksen tehostusaine 
yritän epätoivoisesti ruskettua edes vähän tällä lomalla! onko kellään kokemusta miten nää toimii ihan aurinkoa ottaessa?

Maximekko.
 Dubaissa ei taideta tosiaan katsoa ihan hyvällä jos menen joka paikkaan minishortsit jalassa ja uskon että farkuissa siellä meinaa paahtua. mulla ei tietystikkään ole yhtään pitkää mekkoa niin oon nyt yrittänyt metsästää joka paikasta jotain kivaa maximekkoa, mutta heti kun löydän jonkun niin sitähän ei tietysikkään toimiteta suomeen.. :-( tähän aikaan vuodesta on tosi hankalaa löytää mitään pitkää kesämekkoa..

Ripsienpidennykset.
Ennen lomaa olisi myös tarkoitus käydä ottamassa pitkästä aikaa ripsienpidennykset mitkä helpottaisi rannallakin olemista eikä tarvisi joka päivä näprätä irtoripsiä naamaan.

6 kommenttia:

 1. oooo mikä ihana loma teille on tulossa<3 mä suosittelen rusketukseen lancasterin tan maximizeria! se on ainakin hyväksi ja toimivaksi koettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ootan kyllä innoissaan tuota matkaa, se kyllä piristää tätä talven alkamista! :) saako tota rusketusainetta tilattua jostaki?

   Poista
 2. varmaa järkevää ottaa ripset ennen lomaa ku meet aurinkoon makoilee niin tippuu kahessa päivässä pois koko ripset. ei mitää järkee. aurinkolasit päässä sä kumminki tuolla olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän kyllä että ne karisee siellä helposti pois :D äkkiäkös siellä sit laittaa uudet

   Poista
 3. No ei niitä arskoja varmaa illalla tuu pidettyy, jos haluu illaks vaikka näyttävämpää luukkii :)

  VastaaPoista