2013/10/08

Kisaviikonloput

Nyt tulee taas vaihteeksi vähän heppapainotteisempi postaus. Oltiin Vompsu papparaisen kanssa parissa kisoissa käymässä,viimeksi oltiin kisoissa siis kaksi vuotta sitten. Viime vuonna ajattelin etten enää lähde vanhuksen kans kisoihin mutta nyt kesällä kuitenkin tulin siihen tulokseen et voidaan käydä parit kisat vielä kun hevonen on kuitenkin hyvässä kunnossa.


22.9 oltiin polleparkissa ekaa kertaa kisoissa ja mentiin siellä 70cm. tein aika lyhyen verkan hevosen kanssa mut jotenkin tuntui radalla et siitä meinas loppua patteri kesken. päästiin kuitenkin kaikkien muurien ja muiden esteiden yli ja sitten kun pääsinkin kakkosvaiheeseen niin lopetinkin ratsastamisen siihen ja ajattelin että helpostihan me vedetään tästä puhdas rata kun on enää muutama este jäljellä.. toisiks viimeinen este kuitenkin tuli tiukkaan mutkaan missä oli portti mitä ei oltu aikaisemmin hypätty. tulin sit siihen kaarteeseen vähän huonolla vauhdilla ja hevonen kerkes jo kyyläämään sitä porttia ja kielti sit yhtäkkiä siihen niiin minä tulin alas :-D Mulla oli tosiaan näissä kisoissa tavoitteena olla viiden parhaan joukossa ja ajattelin heti lähtiessä et joo viimesiä oltiin et menipä hienosti nämäkin kisat.. mut sit katoin tuloksia ja huomasinkin et oltiin neljänsiä eli pysyttiin tavoitteessa vaikka tipuinkin :D 

(c) Iida-Maria Ikkala
(c) Iida-Maria Ikkala
(c) Iida-Maria Ikkala
Larjalla oli sitten Mervin muistokisat 29.9. Mentiin siellä luokat 60cm ja 70cm, en viitsinyt mennä 80cm luokkaa kun ajattelin viime viikonlopun kisojen perusteella että hevonen väsyy jo aika helposti. Tein taas lyhyet verryttelyt ja tällä kertaa tavoitteenani oli vaan pysyä hevosen selässä :D 60cm 2 vaiheessa tuli 4virh pistettä kun tultiin vähän huonolla vauhdilla taas kaarteeseen. Muuten hyvä rata! Oltiin sit sijalla 8.
70cm luokassa oltiin viimeisenä niin vein hepan vähäks aikaan talliin ja vompsu olikin kivan rentona,  varmaan kun oltiin tutulla tallillakin. 70cm radalla se oli täynnä intoa ja olisi halunnut kauheesti päästää menemään mutta pelasin varman päälle ja mentiin sopivalla tahdilla ettei vaan lähdetä vetelemään mitään omia pukkiralleja :-D 70cm radalta sit tulikin puhas rata ja siinäkin sija 8! 

Tässä sit vielä video larjan 70cm radasta. Polleparkin video katosi mystisesti ja 60cm rata oli niin sumea ettei siitä saanut oikeen mitään selvää! enkä myöskään osaa laittaa videoita tänne isompina :-(

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti