2014/10/29

Keittiön kynttilät


Siirsin nuo Ikean kynttilänjalat keittiön pöydälle ja laitoin väliin yhden pienen jouluvalon. Hainkin justiin viime viikolla taas Ikeasta yhden uuden kynttilänjalan. Saa nähdä vaan vaihdanko jossain vaiheessa tuon pisimmän kynttilänjalan pois ja hankin tilalle vielä yhden tuollaisen pienemmän kynttilänjalan.. Jään aina vähän liikaakin tuijottamaan asioita, mutta eiköhän nuo nyt mene tuossa ainakin jonkin aikaa ;) 

Mulla olis jo kova hinku päästä laittamaan kaikkia kivoja joulukoristeita mutta eiköhän nuo pienet jouluvalot riitä ainakin vähäksi aikaa :) Olen jo miettinyt kyllä mihin laitetaan kuusi tänne ja odotan myös innolla että pääsisin shoppailemaan uusia Riviera Maisonin joulukoristeita! 



Olen kans nyt haaveillut uudesta keittiön pöydästä kun nuo Aurora tuolit ei mahtuneetkaan tuon Jyskin pöydän alle. Haaveissa on kyllä ollut jo pitkään tuollainen korkeakiiltoinen pöytä vähän vankemmilla jaloilla. Lähdenkin joku päivä katsomaan et josko ostettaisiin meille joko tuo Sotkan CAVA pöytä tai sitten Askon ALDO pöytä :) 

3 kommenttia:

  1. Kivan näköistä! Minkä kokoinen tämä pöytä teillä on, kun itsekin juuri noita Aurora-tuoleja pähkäilen...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pöytä on 140cm, ja tuolit mahtuu hyvin siihen alle. Entisen 120cm pöydän alle eivät mahtuneet :)

      Poista
  2. Ihanaa, kiitos pikaisesta vastauksestasi! Nyt uskallan itsekin miettiä kyseisiä tuoleja! Ne on niiin ihanat!

    VastaaPoista