2014/10/23

Winter jacket

Heippa ja anteeksi pieni tauko kun huomasin että oon kirjotellut viimeks sunnuntaina tänne! Mulla on ollut kauheasti kiirettä ja eilen mun oli tarkoitus mennä Kouvolaan mutta lähdinkin äitin kanssa käymään Helsingissä kun käytiin auttamassa vähän siskoni muutossa. En ajatellut että me käytäis missään kaupassa mutta äiti ehdottikin sitten et jos käytäis Ikeassa. Käytiin sit Ikeasta hakemassa parit pienet jutut kotiin ja sitten ehdotinkin jo äitille et jospa mentäis käymään Jumbossa. Mentiin sitten Jumboon ja päädyttiin  shoppailemaan siellä pari kivaa uutta juttua!

Olen jo kauan aikaa haaveillut beigestä toppatakista mutta mistään ei ole löytynyt mieleistä.. Zarasta kuitenkin löysin ihanan lämpöisen takin jossa on ihana karvakaulus sisäpuolella! Toisena haaveena olikin sitten nahkahanskat missä olisi jotain kultaista. Alunperin etsinkin mustia hanskoja mutta en löytänyt kuin mustat hanskat hopeisilla jutuilla niin päädyin ostamaan nuo hanskat Mangosta :)

Tänään sitten lähdinkin käymään Kouvolassa, vein heppakamppeita sinne myyntiin, kierreltiin hetki Kirpun kanssa veturissa ja sitten lähdettiin ettimään äitin rahiin kankaita. Tän jälkeen vielä äitin luokse syömään lohta ja sitten kruisailtiin Kirpun kans takas Lahteen! Nyt loppu ilta meillä meneekin Pretty little liarsin 4 tuotantokauden parissa 


2 kommenttia: