2015/03/05

Materialismionnellisuus

Viikko alkaa olla pikku hiljaa lopuillaan ja huomenna koulun jälkeen suuntaankin Kouvolaan viikonlopuksi. Olen tällä viikolla jaksanut jopa raahautua täällä vähän shoppailemaan, yleensä kun vaan jumittaisin niin mielelläni täällä kotisohvalla. Shoppailuhimo onkin jäänyt sit vähän päälle ja mulla onkin tullut jo monen monta ostoskriisiä, haha! Itselleni haluaisin nyt ehkä eniten vaan vaatteita ja kävinkin hakemassa yhden takin lisää mun takkikomeroon. 

Mun kevään ehdoton suosikkiväri löytyykin tässä; puuterin vaaleanpunainen. Kaikki nyt tietääkin että kaikki vaaleanpunaiset/pinkit jutut on mun heikkouksia, mut tänä keväänä toi väri vaan nappaa vielä enemmän. Vaaleanpunaiseen ei vaan koskaan voi kyllästyä 

Ja kotiin tietty lisäystä myöskin! Vihdoinkin sain aikaiseksi ostaa nämä ihanat Iittalan Essence lasit. Toivon mukaan Iittala astiasto alkaisi muutenkin kasvamaan meillä.. Viiniähän ei meillä juoda, mutta kaikkia rahkoja ja muita juomia on ihan kiva juoda välillä viinilaseistakin ;-) 

6 kommenttia:

 1. Etkö sä kohta huku tuohon turhaan ja muoviseen pissisroinaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hukun, mut p15515 roina on vaan nii ihanaa <3

   Poista
 2. Miten usein juotte muuta alkoholia kuin viiniä? :-) käyttekö baareissa tms yhessä? Voisitteko Harrin kaa osallistua temptation islandiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me juua viiniikää.. Enkä mää oo juonu tänä vuonna ollenkaan, Harri on käyny baarissa tänä vuonna ehkä jonku 5 kertaa?

   En koskaan kyl suostuis menee siihe ohjelmaan, en ainakaa ite jaksais olla missään saarella bilettämässä :D

   Poista
 3. Oletteko koskaan käyneet Harrin kanssa parinvaihtobileissä?

  VastaaPoista