2015/07/29

Asuntomessujen TOP-3 kohteet

1. VILLA BEAUTY

Villa Beauty on Honkatalojen rakentama 171,5 neliöinen asuntomessukohde. Tämä talo nousikin yhdeksi minun suosikiksi, koska talo oli sekä ihana ulkoa että sisältä! Villa beautyn sisustus oli hyvin mustavalkoinen ja tykkäsin todella paljon helmiäispinnoista, mitä löytyi ainakin makuuhuoneen ja kauneushoitolan puolelta. Iso särö lasi oli myös todella hienon näköinen tehoste rappusten luona ja keittiön välitilassa. Plussaa talossa oli vielä takapihalla oleva uima-allas!

2. TERCA TIGER

Toinen suosikkini olikin Terca Tiger tiilitalo, jonka näytteilleasettaja oli Wienenberger oy. Talossa oli runsaat 180 neliötä ja eniten tykkäsin tässä talossa tuosta parvesta, joka aukeaa olohuone/keittiöön makuuhuoneesta. Tiiliseinä on myös ihana tehoste, muuten vaaleassa kodissa. Harmi kun tuli otettua vaan näin vähän kuvia tuolta talosta,  mutta talo olisi ollut minulle ainakin mieluinen sekä ulkoa että sisältä!

3. TIILERIKOTI

Tiilerikoti olikin pienin näistä lemppareistani, 113 neliötä. Talo ei ollut mitenkään ihanan näköinen ulkopuolelta, mutta sisältä oli todella kotoisan oloinen! Paikka pursusi kaikenlaisia Riviera Maisonin ihania tuotteita ja tähän sisustus onkin suunniteltu Country Whiten tuotteilla. Olohuoneen tiiliseinän sävy oli taas minusta ihanan näköinen ja sopi sisustukseen todella hyvin. Ja yllätyinkin, ettää tykästyin tuolla juurikin noihin tiiliseiniin, kun yleensä en pahemmin niistä ole tykännyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti