2015/09/19

Random pictures

Moikka! Vietän lauantai iltaa postaillen omassa sängyssäni, samaan aikaan kun muut valmistautuu varmaan menemään baariin, haha. Oon kyllä todellinen kotihiiri. No mutta tulin laittamaan tänne vaan jotain satunnaisia kuvia ja samalla höpisemään jotakin juttuja. Ja hei te siellä ruudun takana, huominen päivä olisi vielä aikaa laittaa niitä kysymyksiä, elikkä TÄNNE!

Tällä viikolla on tullut kuljettua vieläkin työharjoittelussa ja sen lisäksi olen myös mm. lenkkeillyt, viettänyt löhöilypäivää, leiponut pätkis/dumle muffinsseja ja pohtinut tätä jatkuvaa sisustuskriisiä. Koirien kanssa on tullut käytyä tällä viikolla kaksi kertaa agilityssä ja hevosen selässä tulen olemaan tällä viikolla peräti neljä kertaa! Huomenna siis taas hevostäyteinen päivä edessä.

Maanantaina mulle tulikin Jotexilta pieni sisustuspaketti, jonka sisällä tulikin meidän eteiseen uusi matto ja uudet tyynynpäälliset! Tilasin myös meidän makkariin kokeiluun beiget verhot, mut enhän mää kestänyt tuijotella niin tummia verhoja :D! Ehkä pysyn vaan tällä hopea/valkoinen linjalla. Matto onkin ollut tosi mieleinen, varsinkin kun nuo hopeat kohdat on ihan kunnon hopeisia, eikä vaan harmaita. Ja pitäähän tällaisella harakalla olla kaikki mahdollisimman kimaltavaa.. Mulle onkin nyt tosiaan iskenyt kunnon sisustuskärpänen. Ostoslista vaan jatkaa kasvamistaan ja lompakko laihtuu vaan kovempaa vauhtia. Myöskin meillä kotona useakin tavara on vaihtanut paikkaa tai saanut uutta väriä pintaan tai muuta vastaavaa! Mutta laitan näistä sisustusmuutoksista sitten aina tänne postauksia, kuhan joku edes tulisi ensin valmiiksi :)

2 kommenttia:

  1. aivan ihana toi matto ja tyynynpäälliset ♥! Pitääpä itekkin käydä Jotexin nettisivuilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kannattaa! Tosi edullisesti vielä kun saa :)

      Poista